Börja med ditt registreringsnummer

VIATTI ÄR RYSKA DÄCK SOM GÖRS MED TYSK TEKNOLOGI

Viatti är ett däckmärke som framförallt etablerat sig på den ryska marknaden. Däcken görs i Ryssland men hjälp av toppmodern tysk teknologi.

Produktionen är nästan helt automatiserad. Det är en av anledningarna till att du kan köpa Viatti däck till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Viatti lanserades på den internationella bilmässan i Moskva 2010. Märket har haft en positiv trend sedan dess och tillverkar både dubbdäck– och sommardäck.

Viatti må än så länge vara ett relativt okänt märke i Sverige men det beror bara på att de tidigare varit inriktade på sin hemmamarknad. Viatti görs i över 10 modeller och i så många dimensioner att de passar många olika fordonstyper.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ryska däcket verkligen bra?  Läs mer

.

viatti däck

BRA ATT VETA OM VIATTI TIRES

  • Däck från Viatti har presterat bra i flera tester av däck i lågprissegmentet.Det är en av anledningarna till att vi på ABS Wheels rekommenderar Viatti till prismedvetna kunder.
  • Viatti däcken görs av en kombination av naturligt och syntetiskt gummi som ger en bra balans mellan hållbarhet och prestanda.
  • Det klimat som Viatti är framtagna för liknar det vi har i Skandinavien. Däcken gör bra ifrån sig på våra vägar.

MED VIATTI KAN DU KOSTA PÅ DIG TÄTARE BYTEN

Vi tycker det är kul att däckmarknaden blivit så pass internationell att tillverkare från alla kontinenter kan hitta sin målgrupp. Viatti har just påbörjat sin resa mot att bli ett globalt erkänt däckmärke. Vi tycker de har allt som behövs för lyckas.
Om du varken vill kompromissa med kvalitén eller betala onödigt mycket är Viatti ett bra val.

 

Visst finns det däck från premiumtillverkare som håller längre och ger bättre körekonomi tack vare ett lägre rullmotstånd. Viatti däck är dock så pass billiga att du kan byta ut dem oftare. Det är en faktor som i hög grad påverkar prestandan.

fancybox