Börja med ditt registreringsnummer

Toyota däck

Toyota eller Toyota Motor Corporation som företaget heter är en japansk multinationell fordontillverkare som rankas som världens största biltillverkare. Detta företag startades av familjen Toyoda 1937 i staden Toyota och där har företaget än i dag sitt huvudsäte. Under andra världskriget tillverkade Toyota lastbilar för den japanska krigsmakten och efter andra världskriget slog de igenom och blev Japans största biltillverkare. Företaget slog sig in på den amerikanska marknaden 1957 och 1963 kom den första Toyotabilen till Europa. Toyota är bland de högst rankade bilmärkena i världen och det beror på att dessa bilar har en hög kvalitet.

Välj rätt däck till din Toyota

När du ska välja däck till din Toyota så är ska du först utgå vad du har för bilmodell. Kolla dimension och storlek genom att jämföra med dem som redan sitter på. Sedan beror det på vad det är för säsong, om det är vinter eller sommar, om du ska välja sommardäck eller vinterdäck. Fundera även på om det ska vara dubbade eller odubbade vinterdäck. Du kan välja däck från de flesta däcktillverkare till din Toyota, från budgetdäck till premiumdäck.
 

Vilka fälgar kan jag ha till min Toyota?

Alla våra ABS fälgar passar din Toyota! Ring oss gärna för personlig support och vägledning, våra däckexperter finns på telefon 08 591 217 77 mellan 08:00 – 17:00
Lycka till nu med däck valet!

toyota
 

Fundera på vilken typ av körning däcken ska passa, och välj nedan.

fancybox