Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Suzuki

Suzuki är en japansk biltillverkare som även tillverkar motorcyklar. Företaget startades redan 1909 men till en början tillverkade man vävstolar. I början av 50-talet ändrade man fokus och började tillverka motordrivna fordon så som bilar och motorcyklar. 1955 kom den första bilen och det var en Suzulight. Detta var en kompakt och liten bil med en tvåtaktsmotor. 1970 kom Suzuki med sin första 4x4-bil. Tack vare den ökade exporten av bilar från Japan ut i världen. Idag är Suzuki Japans fjärde största biltillverkare och de samarbetar sedan några år tillbaka med Volkswagen.

Välj rätt däck till din Suzuki

När det kommer till att välja däck till din Suzuki så är det bra att utgå från vad du har för bilmodell. En vanlig personbil kontra en 4x4 bil behöver olika typer av däck. Beroende på vad det är för säsong så ska du sedan välja mellan sommardäck och vinterdäck. Just när det gäller vinterdäck är det även ett val mellan dubbade däck och friktionsdäck. Det finns många däcktillverkare vars däck passar bra på en Suzuki. Välj mellan Nokian, Goodyear och många fler.

Vilka fälgar kan jag ha till min Suzuki?

Alla våra ABS fälgar passar din Suzuki! Ring oss gärna för personlig support och vägledning, våra däckexperter finns på telefon 08 591 217 77 mellan 08:00 – 17:00

Lycka till nu med däck valet!

suzuki

Fundera på vilken typ av körning däcken ska passa, och välj nedan.

fancybox