Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Ssang Yong

SsangYong är ett bilmärke från Korea men som ägs av en indisk verkstadskoncern vid namn Mahindra(sedan 2011). Namnet företaget har betyder två drakar och har sitt ursprung i två andra företag vid namn Hadonghwan Motor Workshop, bildat 1954, och Dongbang Motor Co, bildat 1962. Detta företag tillverkade från början fordon till den amerikanska militären samt att de tillverkade bussar och lastbilar. 1977 så bytte företaget namn till Dong-A Motor och sitt nuvarande namn tog de 1988. Detta företag har tillverkat personbilar sedan 1986. I början av 1990-talet så inledde SsangYong ett samarbete med Mercedes-Benz.

Välj rätt däck till din Ssang Yong

När du ska köpa däck till din Ssang Yong så finns det flera tillverkare som erbjuder passande däck. Ta reda på storlek och dimension genom att kolla på som redan sitter på din bil. Beroende på säsong så kan du köpa sommardäck eller vinterdäck, dubbade eller odubbade.
 

Passar era fälgar Ssang Yong?

Självklart, alla våra ABS fälgar passar Ssang Yong. Ring gärna vår kunniga kundsupport för tips och råd gällande din Ssang Yong. Vi levererar däck och fälg till Ssang Yong inom 24h från erlagd beställning.

Ett tips är att gå via startsidans funktion ”regnr sök”, på så sätt garanteras du 100% passform.

Vilka däck vill du köpa? välj nedan

fancybox