Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Smart

Smart är ett tyskt bilmärke och den är utvecklad av Mercedes-Benz. Märket ingår i den så kallade Daimler-koncernen. Bilen kom till genom ett samarbete mellan Volkswagen och klockföretaget Swatch. De ville så fram en liten citybil med två säten. Dock hoppade Volkswagen av samarbetet och det blev istället Daimler-Benz som tog över. Namnet Smart kommer från Swatch-Mercedes-ART. Den första modellen av denna bil presenterades 1998. Då gick den under namnet City Coupé. I början av 2000-talet kom Smart att omfatta flera andra modeller däribland en fyrsitsig bil. Smart har haft en del stora framgångar i Europa, Japan och Kanada.

Välj rätt däck till din Smart

När det är dags att välja nya däck till din Smart så är det bra att först se vad du behöver ha för dimension och storlek på dem. Detta kan du se om du kollar på de däck du redan har på din bil. Sedan beror det på vad det är för årstid om du behöver ha sommardäck eller om du måste satsa på vinterdäck. Det finns flera däcktillverkare som har däck som passar din Smart.
 

Vilka fälgar kan jag ha till min Smart?

Alla våra ABS fälgar passar din Smart! Ring oss gärna för personlig support och vägledning, våra däckexperter finns på telefon 08 591 217 77 mellan 08:00 – 17:00
Lycka till nu med däck valet!

smart

Vilka däck vill du köpa? välj nedan

fancybox