Börja med ditt registreringsnummer

ÄR RUNWAY DÄCK BRA?

Samtliga Runway däck tillverkas av Giti Tire, ett välkänt bolag med starka kopplingar till Singapore. Deras årliga försäljning når miljontals bilar årligen i över 130 länder.

Det här är med andra ord ett väletablerat varumärke och inte någon uppstickare direkt. Runway däcken genomgår branschens strängaste och mest omfattande kvalitetskontrollsystem vilket säkerställer en högkvalitativ körupplevelse.

Giti Tire som på svenska blir Giti däck sköter hela processen från tillverkning till leverans. I Sverige saluförs det här däcket av bla en däckkedja.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ett bra märke?  Läs mer

runway däck

 

Bra att veta

 

Alla runway däck innehåller en streckkod på däckets sidovägg som möjliggör spårningen från råvarorna som användes, häftigt?

 

 

HUR TESTAS RUNWAY DÄCK?

Efter en framgångsrik testprocess som görs inomhus går däcken genom ett omfattande utomhustest på en eller flera bevisade markplatser i Storbritannien, Kina och Finland. På testspåren sätter bolaget dit riktigt skickliga förare som mäter:

  • Hantering och stabilitet vid höga hastigheter
  • Våt hantering på väg och inne.
  • Bromsning och kurvtagning
  • Bullernivåer (både inuti och utanför)

Säkerhetscertifierade

Giti Tire har dedikerat sina liv åt att hålla högsta möjliga hälsostandard för sina anställda. Gör dom anställda ett bra arbete och mår bra så återspeglas det på produkterna. För att göra det lilla extra så har företaget valt att ISO certifiera sina produktionsanläggningar för att hålla högsta möjliga standard. Denna standard kallas för ISO TS16949: 2002 samt miljö ISO14001.

KAN MAN LITA PÅ DÄCKET?

Ja det bör du kunna göra, det är fortfarande ett budgetdäck och ska absolut inte jämföras med Michelin eller Pirelli, bara en idiot skulle göra det.

Saker du inte visste om bolaget

  • Dom återvänder en del av oljeproduktionen för att nyttja miljön.
  • Bolaget donerar miljontalsdollar för att främja miljön i olika samhällsprojekt.
  • Deras bästa däck enligt ABS Wheels är Performance 926 samt Enduro HP.

VILKET DÄCK HADE NI JÄMFÖRT RUNWAY MED?

Sailun och Achilles. Två välkända däck i budgetsektionen som säljs mycket i Sverige. Samtliga däck importeras av Sveriges största däckimportörer.

fancybox