Börja med ditt registreringsnummer

Radburg däck har funnits i mer än 20 år

Radburg-däck har funnits i mer än 20 år
Radburk är ett rumänskt företag och en av de största återförsäljarna av däck i Europa, vilket de varit i över 15 år. Företaget har ägnat sig åt däckåtervinning i mer än 20 år och regummering av däck i mer än 16 år. Bolaget har vuxit till att tillverka 2000 regummerade personbilsdäck per dag, och 200 lastbilsdäck per dag, med mer än 500 000 däck i lager.
Under de senaste åren har Radburg också blivit en av de största nya däckhandlarna i Rumänien.

De tar emot begagnade personbilsdäck och begagnade lastbilsdäck. De har gigantiska lager av begagnade personbilsdäck och begagnade lastbilsdäck. De har egna däcksamlare och externa kontakter med däcksamlare över hela Rumänien.

Radburg är stolta över att ha ett mycket välfungerande kontrollsystem för produktion, kontroll och ledning. De använder bland annat högkvalitativa radmaterial: de samlar in höljen huvudsakligen från Schweiz och andra länder i Västeuropa. Däckhöljen som företaget använder för regummering är fräscha, det vill säga att strukturen på dem inte har skadats. De använder också gummi i hög kvalité som fungerar under en lång tid. Alla höljen kontrolleras också noggrant på däcken efter regummering.

 

Vad kan du hitta för däck från Radburg?

Radburg tillverkar däck för personbilar, 4X4-fordon, off-road-fordon och lastbilar. Du kan även hitta industridäck i olika former. Utöver sommardäck kan Radburg även erbjuda olika typer av vinterdäck. Regummeringar, begagnade däck och nya däck finns i flera storlekar, modeller och märken.
Utöver standard sommar- och vinterdäck finns några däck med M + S-mönster som är lämpliga för vinterbruk.

För personbilar är det minsta däcket Radburg producerar till 12-tumhjul och största till 18-tumshjul. För lätta lastbilar eller kommersiella skåpbilar producerar de däck till 14 tum, 15 tum och 16 tum. Ett ännu större utbud av däck i olika modeller och storlekar finns tillgängliga i deras begagnade-däcklager. De begagnade däcken kan sprayas i svart för att de ska ge intrycket av att vara helt nya.
Om du är intresserad av regummerade sommardäck från Radburg kan vi på ABS Wheels erbjuda det!
  Läs mer

Finns i alla storlekar

Däcken finns i olika storlekar, mönster och applikationer. Begagnade däck för bilar har från 2 mm profildjup upp till 7,8 mm och en del av dem är fortfarande oanvända. Från begagnade däck med 4 mm slitbanedjup kvar till begagnade lastbilsdäck som är nästan nya eller fortfarande har 12 till 10 mm slitbanedjup kvar. På våra kunders begäran kan vi måla däcken och stripa dem med färgen enligt deras betyg.

Tillverkning av regummerade däck - mer än 1500 däck för personbilar, stadsjeepar, reklam och 200 lastbilsdäck per dag. Som vi nämnde är vi en av de största europeiska regummeringsfabrikerna.

Högsta möjliga kvalité

Deras däck tillverkas med höga kvalitetsstandarder. De höljen vi använder går igenom en mycket exakt inspektionsprocess, gummimaterialet vi använder är av hög kvalitet och vår slutkontroll är felfri. Vi är de största återvinningsmedlen för avfallsdäck i Rumänien. Vi har våra egna däckuppsamlare och vi har också kontrakt med däckuppsamlare i alla delar av Rumänien. Alla däck som vi importerade är inte lämpliga för återanvändning eller regummering återvinner i egen enhet. Däckåtervinningsenhet - mer än 40 ton per dag!
fancybox