Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Peugeot

Peugeot är en biltillverkare från Frankrike som ingår i PSA Peugeot Citroën. Märket Peugeot är mest känd för sina bilar, men de har även tillverkning av andra produkter. Bland annat finns det cykelmärken, skotermärken och till och med kryddkvarnar med detta märke. Peugeot tillhör en av Europas största biltillverkare. Företaget grundades 1810 av familjen Peugeot, men med inriktning på sågblad och klockfjädrar. Det första fordon de byggde var 1889 och då en ångdriven modell. Nästan alla Peugeot-modeller heter Peugeot med en siffra som tillägg.

Välj rätt däck till din Peugeot

När du ska köpa däck till din Peugeot så måste du ta reda på vad det är för storlek som just din modell ska ha. Detta kan du se på de däck som sitter på. Beroende på vad det är för säsong så står valet mellan sommardäck och vinterdäck. Är det vinterdäck är det ytterligare val mellan dubbade eller friktionsdäck. Fundera även på vad som är viktigast för dig när det gäller egenskaper som ett däck ska ha. Det finns idag många däcktillverkare som satsar mycket på körkomfort, bra halkegenskaper och så vidare. Du hittar däck från de allra flesta däcktillverkare som passar din Peugeot. Vårt bästa tips till dig är att köpa premiumdäck från följande varumärken; continental, Goodyear, Michelin och Nokian.

Passar era fälgar Peugeot?

Självklart, alla våra ABS fälgar passar Peugeot. Ring gärna vår kunniga kundsupport för tips och råd gällande din Peugeot. Vi levererar däck och fälg till Peugeot inom 24h från erlagd beställning. Ett tips är att gå via startsidans funktion ”regnr sök”, på så sätt garanteras du 100% passform.

Peugeot

Fundera på vilken typ av körning däcken ska passa, och välj nedan.

fancybox