Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Opel

1862 grundade Adam Opel det tyska bilmärket Adam Opel AG. Sedan 1929 ingår Opel i General Motors. Detta företag tillhör sedan lång tid tillbaka Europas största tillverkare. Bland de mest kända modellerna från Opel hittar vi bland annat Opel Rekord, Opel Kadett och Opel Kapitän. Det finns även sportigare modeller av Opel i form av bland annat Påel GT, Opel Cakibra och Opel Speedster. Även ett antal lyxbilar finns av märket Opel.

Välj rätt däck till din Opel

När du ska köpa däck till din Opel så är det ett par saker du bör tänka på. Först och främst måste du köpa däck i rätt storlek och dimension. Om det inte är rätt storlek kommer de inte att passa. Du kan kontrollera de däck du har för att ta reda på vad du ska ha för storlek. Sedan kommer frågan om du ska ha vinterdäck eller sommardäck. Givetvis beror ju detta på vad det är för säsong. Andra viktiga saker när det gäller däck är vad de har för egenskaper. Fundera på vad som är viktigast för dig inför valet av däck till din Opel. Är säkerhet och körkomfort kanske det du söker? Det finns många däcktillverkare som har däck som passar opel exempelvis Achilles, Accelera och Dunlop.

Passar era fälgar Opel?

Självklart, alla våra ABS fälgar passar Opel. Ring gärna vår kunniga kundsupport för tips och råd gällande din Opel. Vi levererar däck och fälg till Opel inom 24h från erlagd beställning.
Ett tips är att gå via startsidans funktion ”regnr sök”, på så sätt garanteras du 100% passform.

opel 

Fundera på vilken typ av körning däcken ska passa, och välj nedan.

fancybox