Börja med ditt registreringsnummer

NITTO DÄCK STARTADES ÅR 1949 I USA

Nitto Däck grundas 1949 och finns i USA. Detta företag drivs av passion och innovation och skapar däck för personer som är entusiastiska över sina fordon. Nitto Däck strävar efter att förutse olika trender samt att stödja tillväxtmarknaden för dem. Det innan de blir ”vanliga”. Däcken från detta företag kombinerar moderna estetik med en cutting edge teknik. Det gäller allt från dimensioner, slitbanor till däckens sammansättning.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Riktigt schysst val men är det här verkligen ett säkert val?  Läs mer

STORSLAGEN TEKNIK BAKOM TILLVERKNINGEN

Tekniken de använder sig av har gjort att Nitto Däck har kunnat skapa några av de mest radikala utseenden på sina däck när det kommer till design. Däckens design har gjort att de blir minnesvärda så väl som att de är ett resultat av toppmodern utveckling, kvalitetsteknik och noggranna testprocedurer. Nitto Däck har även använts sig av dator-designer för att reducera vägbrus, samt att se till att använda et program som hjälpt till att förbättra dynamiska kontaktpunkter under körning. Med avancerad testning så har de även sett till att skapa bildäck som är högkvalitativa, med en längre livslängd och en bättre dragkraft på både våta och torra vägar.

TILLVERKAR TILL ALLA MÖJLIGA FORDON

Nitto Däck har däck för en mängd olika fordon så som personbilar, lastbilar, terrängbilar, off-road- fordon, SUVS och flera till. Du hittar både sommardäck och vinterdäck från Nitto Däck. Det finns även allrounddäck från detta märke. Många av däcken är så kallade high performance däck med många bra egenskaper. Utöver vanliga däck så finns det även däck för dig som tävlar.

VILKA NITTO DÄCK SKA JAG KÖPA?

Bland de modeller av Nitto Däck för personbilar som du kan välja mellan finns bland annat sommardäcket NT555-g2, som fungerar väl på både torra och våta underlag. Det ger dig en hög körkomfort samt att det är ett relativt tystgående däck. NeoGen är ett annat däck, av allroundkaraktär, som ger dig hög kvalitet och är skapat för att fungera väl under alla sorters väderförhållanden. Däcket har en särskild sammansättning med silica-förstärkningar och ett asymmetriskt mönster. Det hjälper till att ge en hög komfort så väl som performance och det året runt.

(Tänk på att inte handla Året runt däck så kallade allround) Läs mer om varför det är farligt här.

fancybox