Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Nissan

Nissan är ett bilmärke som det japanska företaget Nissan Motor Co. Ltd. tillverkar. Bilar av märket Datsun såldes av detta företag fram till början av 1980-talet. Datsun var en mindre personbil medan Nissan var tyngre och större fordon. Under 50-talet så tillverkade detta företag två brittiska Austinmodeller på licens. Namnet Datsun fasades ut i början av 1980-talet och alla bilar kom att heta Nissan. Ett tag var Nissan Japans näst största biltillverkare, men i samband med asienkrisen på 90-talet tappade de den platsen. Denna kris gjorde dock att Nissan började samarbeta med Renault.

Välj rätt däck till din Nissan

Om du planerar att köpa nya däck till din Nissan så bör du först ta reda på vad du ska ha för storlek och dimension på dem. Du kan enkelt kolla det genom att se på de däck som sitter på din Nissan i nuläget. Ska du ha sommardäck eller vinterdäck? Det beror på vilken årstid det är. Andra viktiga saker att tänka på är vad du vill att dina däck ska ha för egenskaper. Många däck har bra egenskaper så som körkomfort, mindre buller och motverka vattenplaning. Du hittar däck från de flesta däcktillverkare som passar din Nissan.

Passar era fälgar Nissan?

Självklart, alla våra ABS fälgar passar Nissan. Ring gärna vår kunniga kundsupport för tips och råd gällande din Nissan. Vi levererar däck och fälg till Nissan inom 24h från erlagd beställning.

Ett tips är att gå via startsidans funktion ”regnr sök”, på så sätt garanteras du 100% passform.


Nissan

Fundera på vilken typ av körning däcken ska passa, och välj nedan.

fancybox