Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Mitsubishi

Mitsubishi Motors Corporation är en biltillverkare från Japan. Detta företag grundades 1970 när själva biltillverkningen inom Mitsubishi Heavy Industries flyttades. Den allra första personbilen med namnet Mitsubishi tillverkades redan 1917 och den bilen var baserad på Fiat. Det var inte en så stor tillverkning och den lades ner redan 4 år senare. Dock fortsatte Mitsubishi att bygga tyngre fordon fram till slutet av andra världskriget. Under 1950-talets början så påbörjades biltillverkningen igen. I början av 70-talet köpte Chrysler in sig i detta företag och bilar till USA såldes under namn som Dodge och Plymouth. Mitsubishi Motors Corporation har även haft samarbete med Volvo.

Välj rätt däck till din Mitsubishi

För att hitta rätt däck till din Mitsubishi så måste du se till att du köper däck som passar din bilmodell. Kolla på de däck du har för att se vilken dimension och storlek de har. Sedan beror det på vad det är för årstid ute om du behöver köpa sommardäck eller om det är vinterdäck du behöver ha. När vilka däck ska sitta på styrs av en lag. Om du köper vinterdäck så finns det två alternativ, dubbade däck eller friktionsdäck. Du hittar däck till din Mitsubishi hos de allra flesta däckhandlare och du kan välja däck från däcktillverkare så som Goodyear, Michelin eller Nokian.

Vilka fälgar kan jag ha till min Mitsubishi?

Alla våra ABS fälgar passar din Mitsubishi! Ring oss gärna för personlig support och vägledning, våra däckexperter finns på telefon 08 591 217 77 mellan 08:00 – 17:00

Lycka till nu med däck valet!

Mitsubishi

Vilka däck vill du köpa? välj nedan

fancybox