Börja med ditt registreringsnummer

MITAS DÄCK HAR TRE ANLÄGGNINGAR

Mitas däck startades 1930 med produktion i Prag (huvudstaden i Tjeckoslowakien). Alla deras däck tillverkas idag på tre anläggningar: Serbien, Iowa och Tjeckien. 

Mitas nätverk når ut till nästan hela världen, deras distributionsnätverk når 14 länder inklusive USA. Det var inte länge sen man bestämde sig för att starta i USA. Mitas köpte en ny fabrik i Charles City år för att påbörja produktionen av gårdsdäck, alltså radiella däck för jordbruk. 

Redan 2010 hade bolaget investerat i Winnebago anläggningen för att testköra verksamheten.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ett pålitligt däckval?  Läs mer

MITAS TILLVERKAR MER ÄN BARA BILDÄCK

Bolaget är stora inom MC, cykel och flygplansdäck. Det här är inte vilken tillverkare som helst, Mitas är ett av de största inom just flygplansdäck tack vare patentet “Marked R. Mitas-varumärket erbjuder ett omfattande sortiment av radiella och tvärgående däck för traktorer och släpvagnar.

GÅRDSDÄCK

Mitas är specialister på jordbruk vilket gör att de har ett av världens största anläggningar för just gårdsdäck. Deras däck är av högsta kvalité och det finns många svenska bönder som testat varumärket Mitas. Däcken är gjorda för traktorer med låga och höga hästkrafter, det finns versioner för alla typer av  jordbruksfordon.

INDUSTRIDÄCK

Här hittar du ett stort utbud av industridäck som terrängdäck, krandäck och industridäck för traktorer, däck för skridstyrning eller däck för materialhantering. I industridäcks segmentet kräver alla kunder STARK hållbarhet och motståndskraft mot skador. Mitas alla däck är därför speciellt tillverkade för maskiner som arbetar under extremt krävande förhållanden.

MOTORCYKELDÄCK

Mitas är ett europeiskt däckmärke som erbjuder ett brett utbud av däck och slangar för motorcyklar, skotrar och mopeder. Ditt förtroende för deras produkter är en princip som de är fast beslutna att följa för att hålla dig nöjd. Mitas däck är tillverkade med omsorg så att du kan njuta av din hoj.

CYKELDÄCK

Bolaget har lång erfarenhet som sträcker sig till 1929. Vi talar alltså om nästan 100 år. Dom har ett ENORMT stort utbud av cykeldäck. Alla deras däck oavsett fordonstyp tillverkas enligt de högsta krav som EU har.

fancybox