Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Mini

Mini är en bil som producerats i två modeller. Den nyare modellen från 2001 och framåt tillhör BMW medan den modell som tillverkades mellan 1959-2000 tillhörde Rover. 1959 kom den första modellen av denna bil. Minin var från början en av BMC:s modeller och kallades därmed för BMC Mini, men den tillverkades de första 10 åren under flera namn. Bland dessa hittar vi Morris, Austin Riley och Wolseley. Karaktären Mr. Bean kör just en Mini.

Välj rätt däck till din Mini

Rätt däck till din Mini är inte allt för svårt att hitta. Kolla på de däck du har för att se vilken storlek och dimension du behöver till dina nya däck. Sommardäck eller vinterdäck beror på vad det är för säsong. Tänk även över vad du vill att dina däck ska ha för egenskaper. Vill du ha miljövänliga däck eller är det komforten som är det viktiga för dig? Däck till Mini kan även ha bra vattenplaningsegenskaper om du väljer den typer av däck. Om det är vinterdäck du är ute efter tänk noga efter om du behöver dubbdäck eller om det räcker att investera i friktionsdäck. Vad du behöver kan bero på vart i landet du bor. Ju mer snö och is, desto säkrare är det med dubbdäck.

Vilka fälgar kan jag ha till min Mini?

Alla våra ABS fälgar passar din Mini! Ring oss gärna för personlig support och vägledning, våra däckexperter finns på telefon 08 591 217 77 mellan 08:00 – 17:00
Lycka till nu med däck valet!

Mini cooper

Vilka däck vill du köpa? välj nedan

fancybox