Börja med ditt registreringsnummer

METEOR DÄCK TILLVERKAS I NEDERLÄNDERNA

Meteor är ett israeliskt varumärke som specialiserat sig på produktion av däck. Märket fokuserar på att skapa produkter som uppfyller globala standarder, teknologi och kvalitet. Designers säkerställer att varje Meteor däck kännetecknas av ett optimalt val av prestanda.

Meteor däck tillverkas i Nederländerna och företaget grundades 1995. De har utvecklat ett sortiment av sportiga däck i budgetklass. Detta företag har ett motto som säger att de billigaste däcken är inte alltid de mest tillförlitliga, men att Meteor däck vill överbrygga klyftan och kunna erbjuda prisvärda budgetdäck utan att kompromissa med kvaliteten. Meteor däck finns i ett brett varierat utbud som går att använda under en mängd olika väderförhållanden.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ett pålitligt däck? Läs mer

DÄCK FÖR ALLA VÄGLAGmeteor däck

Det omfattar våta väglag, alla årstider och vinterdäck. Meteor däck tillverkar för närvarande fyra modeller. Dels är det Meteor cruiser som är konstruerad för att användas i stan samt att det är däck som är idealiska för en liten stadsbil eller familjebil, som ger dig säkerhet och prestanda.

En annan modell är Meteor HP Sport, som är för high performance bilar och ger en bra kontroll även i höga hastigheter. Däcken av modellen Meteor OF är för de fordon som ofta är extra tungt lastade och sista modellen är Meteor Winter, som ger dig en smidig körning under alla sorters vinterförhållanden. Dessa bildäck har ett riktigt bra grepp på snö utan att kompromissa med prestandan på våta vägar.

BRA BUDGETVAL FÖR OSS SVENSKAR

Meteor har däck, som heter IS21 och det är ett utmärkt val för dig som vill ha däck som ger dig en bra prestanda och säkerhet varje körning. Med dessa däck får du en bekväm resa, samt att säcken har en lång livslängd och tillförlitlighet. Det finns även sommar och dubbdäck för dig som kör SUV så väl som personbil.

Gemensamt för alla Meteor däck är att de har en hög prestanda, och en hög körsäkerhet på alla sorters underlag. De har även bra grepp, stabilitet samt att de ger dig en tyst och smidig bilfärd. Om du är ute efter ett däck av high perfomance klass, men vill betala mindre, så är Meteor däck ett mycket bra val.

Tillhör världens topp 50 varumärken!


meteor däck
fancybox