Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Mazda

Det Japanska bilmärket Mazda härstammar från Hiroshima med inriktning försäljning av mellanklassbilar och sportbilar. Mazda har inte alltid varit en biltillverkare i början på 1920 talet sålde Mazda Maskindelar. Redan på 60talet började Mazda tillverka fyrhjulsdrivna bilar och redan på 70talet var det inne på den Europeiska marknaden med sina bilar.
Mazda började dock att säljas i Sverige så sent som år 1972. Under 70 talet drabbades företaget av en ekonomisk kris vilket öppnade vägarna för Ford att köpa in sig. Idag har ford små ägarandelar i bolaget. På senare år har bland annat Mazda2 utnämnts till "world car of the year"

Du som söker efter däck till Mazda bör  vara införstådd med att köpa mellanklass däck beroende på Mazda modell. Har du en sportigare version så bör du kolla på kvalitetsdäck.
Vi har däck i lager till följande modeller; Mazda2, Mazda3, Mazda5, Mazda6, Mazda MX-5, Mazda CX-7 ,Mazda RX-8 samt alla andra modeller.
 

Vilka fälgar kan jag ha till min Mazda?

Alla våra ABS fälgar passar din Mazda! Ring oss gärna för personlig support och vägledning, våra däckexperter finns på telefon 08 591 217 77 mellan 08:00 – 17:00
Lycka till nu med däck valet!

Mazda

Fundera på vilken typ av körning däcken ska passa, och välj nedan.

fancybox