Börja med ditt registreringsnummer

MALATESTA DÄCK (BRA FOLKRACE)

Är motorsport ett av dina största intressen? Då har du säkert hört talas om Malatesta däck. Malatesta har specialiserat sig på däck som används till folkrace, rallycross, rally och racing.

Malatesta arbetar med att ha hög kvalité och prestanda på sina däck samtidigt som de ger kunderna ett bra pris. Malatesta däck har olika gummiblandningar beroende på vad däcken ska användas till. Soft kallas blandningen för rally och dessa däck är märkta med gult. Super Soft ska du köpa om du håller på med rallycross eller folkrace. Däcken med Super Soft är märkta med gult och blått.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här det bästa däcket inom folkrace?  Läs mer

FLER POPULÄRA VARIANTER

Hos Malatesta däck finns även varianten K-Super Soft och dessa däck används för rallycross. K-Super Soft kallas även MRX och är märkta med grönt och blått. Fördelen med MRX-däck är att de ger väldigt bra fästa på asfalt och hårt grusunderlag. Med MRX-däck får du ett bra grepp och är väglaget hårt och torrt kommer du få en flygande start i ditt race. Däcket finns i flera storlekar så oavsett om du har en mindre eller större bil, stor eller liten motor, kan du köpa MRX.

 

Malatesta Motorsport
DÄCK FÖR GRUSIGA UNDERLAGmalatesta däck

Kör du mest på grus? Då är M35 från Malatesta däck något för dig. Med detta däck får du bästa möjliga fäste på grus men även ett bra fäste på asfalt. Däcket har inte några sajpningar. Det kan vara bra att tänka på att eftersom däcket inte är sajpat så kan däcket vilja understyra lite när du kör på blöt asfalt. Kör du folkrace med M35 från Malatesta däck kommer du få ett däck med väldigt bra och lång hållbarhet.

DÄCK FÖR REGNIGA UNDERLAG

Regnigt och dåliga underlag när du ska köra? Inga problem. Då är däcket MUD något för dig. Med MUD får du bra fäste och en bra start trots besvärliga underlag. Däcket fungerar bra både på grus och asfalt.

MUD har förstärkta sidor och är sajpat. Tänk på att däcket är bäst att använda när är blött i banan och att sajpade däck slits lite snabbare. Hos ABS Wheels kan du köpa Malatesta däck till bra pris, fri frakt och självklart med snabb leverans(OBS fri frakt gäller i samband med ABS produkter)

Vad är egentligen dragracing?
 

Sugen på att köra folkrace?

CRISTER NYSTRAND

Skribent på Svensk Bilsport

”Säsongerna 2017 och 2018 är nu aktiverade i LoTS och tävlingsarrangörer kan därmed boka sina tävlingar”

fancybox