Börja med ditt registreringsnummer

IRONMAN DÄCK LEVERERAR HÖG KVALITET TILL BRA PRIS

Har du inte hört talas om Ironman däck? Det kan bero på att det är ett märke som inte har så många år på nacken.

Detta brand kan sägas vara en avknoppning från amerikanska Hercules däck, som funnits i branschen ända sedan 1952. Hercules är en premiumtillverkare av bildäck och Ironman däck har stor nytta av samarbetet.

Hercules skulle aldrig riskera sitt grundmurade rykte på grund av Ironman däck. Dessa däck är något enklare och därför också billigare, men fortfarande av toppkvalitet. (Vi talar fortfarande om budget missförstå oss inte)

Du hittar däck till flera fordonstyper från detta märke och de finns i många storlekar. De brukar göra riktigt bra ifrån sig i oberoende tester. Många som väl börjar med Ironman däck fortsätter med det.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är ironman däcken schyssta?  Läs mer
ironman däck

Namnet ironman får en att tänka på filmen 😂

 

DET HÄR BEHÖVER DU VETA (KORTFATTAT)

  • Ironman däck görs för att vara ett pålitligt budgetalternativ. Det plöjs inte ner några stora summor i själva varumärket.
  • En stor del av resurserna används till material och produktutveckling. Detta är alltså perfekta däck för dig som är både pris- och kvalitetsmedveten.
  • Som du hör på namnet kan Ironman däck sägas var gjorda för dig som gillar tuffa tag. Visst finns det typiska stadsbilsdäck i sortimentet. Men det är framförallt när det krävs ett grepp utöver det vanliga som de här däcken verkligen kommer till sin rätt.

KVALITET UTAN KRUSIDULLER

Visst kan det vara kul att köra med däck och fälgar från ett klassiskt märke. Bara för sakens skull. Alla är dock inte så intresserade av vad det står för namn på ett par däck.

– Personligen kör jag med varumärket Sailun, funkar hur bra som helst för mig.

Ironman däck är ännu inte så kända. Vi kan dock lova att du får imponerande prestanda i relation till vad de kostar. Det är just vad många är ute efter. Det här är också en av anledningarna till att vi tror på en ljus framtid för det här märket.

Tips om du verkligen vill ha ironman

 

ironman polar

Ironman POLARTRAX är ett schysst vinterdäck.

fancybox