Börja med ditt registreringsnummer

INTERSTATE DÄCK HAR 30+ ÅRS ERFARENHET

Interstate däck kommer med en lång historia bakom sig och produktionen av däck har varit igång sedan år 1973. Populariteten är stor och idag kan man hitta däcken på fler än 67 olika platser i världen.

Däcken är specifikt framtagna för att passa lätta lastbilar och personbilar och priserna är mycket bekväma. Med Interstate däck får du däck av mycket hög kvalitet, samtidigt som priserna är mycket svåra för konkurrenterna att matcha. Utöver däck med lång hållbarhet, får du även en produkt som lämpar sig ypperligt för olika typer av körning och som är tillverkade med stor medvetenhet och omtanke för miljön.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Vill du läsa mer om Interstate?  Läs mer

FÖRDELAR MED INTERSTATE

interstate logo

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Tillverkade med den senaste teknologin
  • Däck för lätta lastbilar och personbilar
  • Många olika typer av modeller
  • Klarar korta bromssträckor på is och snö


SOLKLART BUDGETDÄCK (BILLIGT)

Hur kommer det sig att priserna kan vara så pass låga för ett så bra budgetdäck? Den stora anledningen till att tillverkarna kan erbjuda sina kunder så bra priser, är för att produktionen sker i Kina. I Europa finner man dock företagets testcentrum, där man tar fram den senaste tekniken och analyserar alla Interstate däck, långt innan däcken börjar tillverkas. Detta är helt klart en produkt som passar alla människor som är ute efter ett lågt pris, men som inte vill kompromissa med en god kvalitet och hög säkerhet.
 

UNIKA EGENSKAPER SOM ÄR VÄRDA ATT NÄMNA

Det finns helt klart många fördelar med däck från Interstate. Vinterdäcken har många fantastiska egenskaper, som passar det väderförhållanden som Sverige har. Vinterdäcken finns att tillgå både med och utan dubbar och båda alternativen har ett ordentligt väggrepp. Snö och slask är inte ovanligt under en större del av året.

Plötslig kyla skapar is på vägbanorna, men med Interstate däck kan du känna dig trygg. Däcken har en mycket kort bromssträcka på is och snö och tack vare den unika mönsterdesignen, ger ett Interstate däck en högre komfort och säkerhet, då däcket slits ut på ett jämnare sätt.

BRA MÖNSTER GER TRYGGHET PÅ VÄGEN

Precis som vinterdäcken så har sommardäcken samma innovativa mönsterdesign. Mönstret är inte bara snyggt att titta på, utan även utformat för att göra däcken trygga under hela livslängden. Priserna kan variera rätt ordentligt beroende på vilken typ av däck man söker, men man kan räkna med ett pris från 450 kronor och upp till cirka 2000 kronor.

Detta ger människor många valmöjligheter, både när det kommer till de olika modellerna på Interstate däck och hur mycket man har råd att lägga på sina däck. Man bör dock tänka på att inte snåla på vinterdäcken, eftersom dessa ska ta dig fram säkert på vägarna. Interstate däck hjälper dig med detta!

FÖRDELAR OCH NACKDELAR

Som vi tidigare nämnde finns det en hel del fördelar med Interstate däck. Tillverkningen sker så miljövänligt som möjligt och stort engagemang har lagts ner på att skapa så kvalitativa däck som möjligt, till ett mycket lågt pris. Däcken kommer i ett flertal olika modeller och finns som både vinterdäck, sommardäck och friktionsdäck. Detta betyder att du kan använda dig av Interstate, oavsett vilken säsong du planerar inför och däcken tillverkas för SUV och personbilar.

Precis som med allt annat så finns det för- och nackdelar med allt. Interstate däck är bra på många sätt, men självklart finns det utrymme för en hel del förbättring. Vissa bilägare menar att däcken är högljudda och ger ifrån sig ett typ av malande. Det är dock inte alla som håller med och om man ser till de låga priserna, kanske man ändå kan ha överseende med detta simpla minus. Hos abswheels.se kan du köpa däck från Interstate till mycket låga priser, fri frakt och snabba leveranser. Välj från ett stort utbud av modeller från Interstate, samtidigt som du gör ett medvetet val för miljön. Ring oss på 08 591 217 77

fancybox