Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Hummer

Hummer är ett bilmärke som tillverkades mellan 1992 och 2010. Från start stod AM General bakom tillverkningen av denna bil med sålde företaget till General Motors under 1999. Ursprungligen var detta ett militärt fordon av jeep-typ men kom att utveckla en SUV-version för civilt bruk. General Motors Company är världens näst största biltillverkare. Företaget är amerikanskt och utöver Hummer så tillverkar de flera olika märken. Bland kända bilmodeller som har tillverkats och tillverkas hittar vi Buick, Chevrolet, Oldsmobile, Opel, Oakland som numer heter Pontiac och Cadillac. När det gäller Hummer så var tanken att denna del skulle säljas till en kinesisk verkstadskoncern, men köpet gick inte igenom på grund av den kinesiska regeringen. GM valde då att lägga ner tillverkningen av denna bilmodell.

Välj rätt däck till din Hummer

Det finns inte så många modeller av Hummer men dock bör du se över vilken modell det är som just du har. Du måste se till att ha rätt storlek och dimension på de däck du köper till din bil. Hummer är perfekt att köra i terräng och är du ute efter att kunna göra det så finns det flera däck för detta ändamål. Beroende på vad det är för årstid eller säsong så ska du välja mellan sommardäck och vinterdäck. Du kan även ha behov av dubbdäck om du kör mycket på extrem vinterväglag. Kolla även vad du behöver ha för lufttryck i dina däck. Detta kollar du enkelt i din bils instruktionsbok. Du hittar däck till Hummer från flera olika kända däcktillverkare.
 

Vilka fälgar kan jag ha till min Hummer?

Alla våra ABS fälgar passar din Hummer! Ring oss gärna för personlig support och vägledning, våra däckexperter finns på telefon 08 591 217 77 mellan 08:00 – 17:00
Lycka till nu med däck valet!

Hummer

Fundera på vilken typ av körning däcken ska passa, och välj nedan.

fancybox