Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Honda

Honda Motor Company, Limited eller i dagligt tal Honda är en multinationell motortillverkare samt ett teknikföretag som har sitt huvudkontor i Japan. Företaget grundades 1948 av Soichiro Honda och Takeo Fujisawa. Honda tillverkar inte bara bilar utan även motorcyklar, lastbilar, skotrar, mopeder, robotar, jetmotorer, terrängfordon, båtar, elgeneratorer, båtmotorer, trädgårdsmaskiner och produkter inom flygteknik med mera. Detta företag är världens största motortillverkare. När det gäller den amerikanske personbilsmarknaden så har Honda haft stora framgångar. Bland annat med sin Honda Accord. I Sverige är den populäraste bilen från Honda av SUV-modellen CR-V. Honda har ända sedan 1970-talet varit kända för sina bilar med körglada motorer. Många blandar idag Hyundai med Honda av ren okunskap, det är två helt olika företag.
 

Välj rätt däck till din Honda

Med rätt däck till din Honda så ger du säkerhet och bränsleförbrukning högsta prioritet. Beroende på vad du har för modell på bil så är det olika typer av däck som passar. För att ta reda på vad du ska ha för storlek till just din bil så kan du jämföra med de som redan sitter på. Ett däck måste ha rätt lufttryck och detta kan du läsa dig till genom din bils instruktionsbok. Beroende på säsong så kan du köpa sommardäck eller vinterdäck. Om du kör på extrem vinterväglag så är det bra att investera i dubbdäck. Se över hur mycket du kör varje dag och var i landet du bor när du väljer däck. Det finns däck av både europeisk typ så väl som av nordisk typ som passar olika bra. Välj däck till din Honda utifrån kända däcktillverkare så som Sailun, Bridgestone, Michelin med flera.
 

Vilka fälgar kan jag ha till min Honda?

Alla våra ABS fälgar passar din Honda! Ring oss gärna för personlig support och vägledning, våra däckexperter finns på telefon 08 591 217 77 mellan 08:00 – 17:00
Lycka till nu med däck valet!

Honda

Fundera på vilken typ av körning däcken ska passa, och välj nedan.

fancybox