Börja med ditt registreringsnummer

HERCULES DÄCK HAR ETT BRA RYKTE I BRANSCHEN

Det amerikanska märket Hercules däck har funnits väldigt länge i branschen. De har på ett galant sätt klarat de senaste decenniernas konkurrens från framför allt asiatiska märken.

En av förklaringarna till det är att Hercules däck jobbar väldigt kundorienterat. Deras mål är att alltid överträffa förväntningarna från kunder och leverantörer. De siktar inte på att göra snabba affärer utan jobbar istället med integritet och långsiktighet som ledstjärnor. Det är så man bygger upp en stadig bas av återkommande kunder!

Hercules däck jobbar med både personbilsdäck och däck för lätta lastbilar. Deras utbud är väldigt brett. Kolla in deras sortiment även om du brukar ha svårt att hitta bildäck som du är nöjd med.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är deras däck verkligen säkra?  Läs mer

hercules däck

VAD DU BÖR VETA OM HERCULES TIRES

  • Det här är ett märke som gör däck som levererar allt det du har rätt att förvänta dig av dem. Inte bara ett snyggt yttre! Värderar du både utseende och prestanda har du hittat rätt. Det här inga låg budgetdäck men de är heller inte dyra i relation till den kvalitet du kan förvänta dig av Hercules däck.
  • Att Hercules däck har över 60 års erfarenhet är en trygghet för dig som konsument. Det är minst sagt ett väl beprövat och uppskattat märke.

ETT TRYGGT OCH ROLIGT VAL

Att välja amerikanska kvalitetsdäck är ett säkert kort. Hercules däck lyckas år efter år förena känsla för traditioner med de senaste teknikerna och materialen i branschen. Visste du att namnet kommer från den Romerska mytologi guden Hercules?

Resultatet imponerar ABS Wheels.

Att däcken du kör med är säkra och tåliga är ett grundkrav. Här får du också härlig körkomfort på köpet. Det är faktiskt en lite speciell känsla att ha däck från ett amerikanskt kultmärke under bilen! Det är helt enkelt ett märke som många kännare och entusiaster har en relation till.

 

fancybox