Börja med ditt registreringsnummer

FULLWAY DÄCK – JA, VILKA ÄR DOM EGENTLIGEN?🤓

Fullway däck görs av Qingdao Fullrun Tyre Corp. Ltd. Ett företag som grundades 2003 och som har sitt högkvarter i Qingdao i Kina. 

Fullrun däck finns för allt från personbilar till medelstora lastbilar. De är populära på sin hemmamarknad men Fullway går även på export och säljs i många länder.

BRA ATT VETA OM FULLWAY TIRES

  • Exporter däck årligen för över 100 miljoner dollar.
  • 400.000 kvm stort lager.
  • Storlekar från 18-34 tum
  • 300 utländska avtal (internationella).
  • HP108 är deras storsäljare.

Fullways alla däck tillverkas i vanligt förekommande dimensioner. De gör såväl sommardäck, som vinter- och friktionsdäck. Du har helt enkelt ett stort urval att välja från. Köper du ett vinterdäck från Fullway kan du vara helt trygg i att det har ett greppmönster gjort för diverse vinterförhållanden, dock inget du ska jämföra med premiummärken. 

Sommardäcken har blivit populära just för att de bidrar till korta bromssträckor och har ett riktigt bra våtgrepp. Fullway har också som ett viktigt designmål att göra däck som är så tysta som möjligt.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är dessa däck verkligen säkra?  Läs mer

fullway däck

BRA ATT VETA OM FULLWAY 

Fullway däck är inga billiga kopior utan detta är tvärtom ett företag som strävar mot att leda utvecklingen. Deras däck finns i serier av premiumkvalitet och de har över 50 patent. De använder sig av den mest avancerade teknologin som finns att få tag på enligt ägarna själva.

Priserna på Fullway gummin är bra. Visst kan du hitta ännu billigare kinaproducerade däck. Men här har du ett däckmärke som satsar på rimliga priser i kombination med lång hållbarhet. Det gör dem väldigt billiga att äga i långa loppet. Det är inte bara ett subjektivt omdöme!. Att de har hög kvalitet kan också utläsas av däckens märkningar och certifikat. Givetvis jämför vi inte det här märket med Michelin, Continental eller Goodyear, Fullway är långt ifrån lika bra som premium.

FÖR VEM PASSAR FULLWAYS OLIKA GUMMIDÄCK?

Fullway däck är ett utmärkt val om du vill ha prisvärda däck. Dessa däck passar bilägaren som inte har så mycket pengar men som ändå måste fara ut med bilen. Det är alltså inga superdäck vilket de allra flesta lär hålla med om. Dock vill jag påstå att dom inte heller är farliga då det idag inte föreligger några kända kvalitetsbrister kring varumärket, samma bolag ligger bakom fullrun, antyre och mer kända autogrip.

fancybox