Börja med ditt registreringsnummer

köp Forerunner däck snabbt och smidigt

Forerunner är ett varumärke för ATV-däck som grundades under 2000-talet och tillverkas av Qingdao Qihang Tire Co i Kina. Det här är en renodlad däcktillverkare med produktionsytor på hela 130,000 kvadratmeter och med en årlig produktion som uppgår i miljardklassen.

Företaget har över 400 anställda som dagligen arbetar med just Forerunner-däck. Forerunner gör ständigt snabba framsteg och är idag ett populärt varumärke i flera länder i Nord- och Sydamerika, Europa, Australien och Asien.

 

Bra prestanda utan att lämna plånboken tom

Majoriteten av Forerunners produkter har China CCC och American DOT-certifieringar, för att du som kund ska kunna känna dig säker på att du köper däck av god kvalité. När det gäller att kunna leverera kvalitet till ett rimligt pris kan du lita på att Forerunner gör jobbet. Deras däck har bra prestanda utan att lämna plånboken tom.
Kvalitetsdäcken från Forerunner klarar alla standardiserade tester. De är certifierade av USA DOT, CCC, REACH och EMARK och uppfyller självklart ISO-standarder.

Förutom många certifieringar har Forerunner en av de senaste tillverknings- och testanläggningarna i branschen. Premiumgummit som kommer från Indonesien och Thailand genomgår strikta tester för att kunna hålla den nivån som krävs. Alla certifikat och noga utvalda material tillsammans med Forerunners erfarna ingenjörer säkerställer en jämn och hög kvalitet på deras däck.
fancybox