Börja med ditt registreringsnummer

Finalist däck (namnet låter lite som en vinnare?)

Finalist är ett däckvarumärke som grundades 2007 och ägs av det USA-baserade Unicorn Tire Corporation. De erbjuder ett brett sortiment av däck för privatbilar, crossoverbilar, stadsjeepar, UHP, lätta lastbilar och specialvagnar. Finalist profilerar sig som ett högt utbildat och mycket effektivt däckföretag.
Finalist-däck är designade, konstruerade, tillverkade och testade på några av världens främsta anläggningar, så du som köper däck från Finalist kan känna dig trygg med att de levererar däck med en prestanda och kvalitet som du kan lita på.

 

Däck av hög kvalité för många sorters fordon

Sedan starten 2007 har Unicorn Tire Corporation specialiserat sig på import, export och partihandel med däck av hög kvalité för personbilar, lätta lastbilar, kommersiella lastbilar med mera. Däcken kommer i flertalet modeller med många olika dimensioner för att passa just ditt fordon.
Finalist samarbetar med flertalet av branschens ledande tillverkare, och du kan hitta däck från Finalist över hela världen. Samarbetet gör att de kan erbjuda ett brett utbud till mycket konkurrenskraftiga priser. Du som kund kan alltså känna dig nöjd med däck från dem samtidigt som du inte behöver spendera alla dina besparingar.
Unicorn Tire Corp. med varumärket Finalist erbjuder relevant kunskap, lång erfarenhet och förtroende från kunder. De har en förmåga att leverera däck till kunder från norr till syd, runt om hela världen.
fancybox