Eldorado däck för alla sorter

Eldorado däck grundades 1966 och grundades som ett medlemsägt privat däckföretag. Mer än femtio år senare har Eldorado-märket blivit ledande på marknaden för ersättningsdäck och en nyckelleverantör till oberoende däckhandlare i hela Nordamerika.

Företagets riktlinjer för prestanda, teknik, kvalitet och värde fortsätter att driva Eldorado Tire för att förbli en hörnsten för tillförlitlighet och kvalitet för våra kunder. Förutom Eldorado-passagerar- och SUV / LT-däck har våra återförsäljare tillgång till ett omfattande sortiment av högkvalitativa kommersiella, jordbruks- och specialdäck, samt kompletterande produkter som stålhjul, hjulvikter, ventilspindlar och däckutrustning.

Bolaget stöder alla våra program med informativt försäljningsmaterial, attraktiv skyltning och överlägsen kundservice. 

Välj typ av körning nedan

Varför återförsäljare väljer Eldorado

På Eldorado strävar dom alltid efter att leverera de högkvalitativa produkterna och programmen du behöver, och den förstklassiga service och support du förtjänar. Därför fortsätter vår växande återförsäljargrupp att välja Eldorado som sin kompletta linjeleverantör.

Bli återförsäljare idag!
Kvalitet och värde; Dagens förare behöver däck som med säkerhet tar dem på långväga motorvägar, upp och över terrängupplevelser och genom robusta arbetsplatser. Eldorado-däck överstiger prestandakraven, mil efter mil. Men det bästa? Våra kvalitetsdäck levereras utan den tunga prislappen.
fancybox