Börja med ditt registreringsnummer

Dean däck har funnits ända sen 1923

Dean Tyres är ett amerikanskt däckvarumärke som grundades 1923, samma år som Walt Disney startade en liten studio för att tillverka tecknad film. Detta är alltså ett bolag som har funnits under en lång period och som har samlat på sig mycket erfarenhet och kunskap.
 

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

Hur startades dean däck?

Dean Tire Service resa startade när David Dean från Louisville, Kentucky grundade ett företag som levererar däck för grossist- och detaljhandelsförsäljning i hela Mellanvästern. Under årens lopp gav David Senior tyglarna till sin son med samma namn. På 1960-talet expanderade företaget genom att de skapade Dean Tire and Rubber Co., en däcktillverkare med egna märken.

I mitten av 1990-talet hade företagets årliga försäljning vuxit till mer än 60 miljoner dollar. 2 miljoner däck av Deans egna märke hade sålts i över 10 länder, till personbilar, lätta lastbilar och medelstora lastbilar. Efter att ha sålt sitt företag till Cooper Tire & Rubber Company i januari 1999, gick Dean i pension.

Dean Tyres har alltid varit kända för sina robusta däck av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. De tillhandahåller rimliga priser samtidigt som kvalitén och säkerheten behålls. Några olika däckmodeller från Dean Tyres är The Back Country MT som är ett terrängdäck skapad för lätta lastbilar som ska fungera i leriga miljöer. Road Control NW-3 är ett personbilsdäck som ska fungera under hela säsongen och göra pendlingen till jobbet enklare.
Håll utkik efter däck från DeanTyres!
 

fancybox