Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Daewoo

Företaget Daewoo startades 1967 och har varit bland de största aktören i Korea. Idag erbjuder Daewoo billiga och enkla personbilar till både privata och den offentliga sektorn.
Däck till Daewoo? Ja du kan klara dig galant med ett par billiga däck som till exempel Mayrun och Kinforest. Denna bil väger inte mycket och tillhör inte heller det dyrare kategorierna där det verkligen är värt att investera i ett par kvalitetsdäck som Nokian, Goodyear och Michelin.
Vi brukar alltid tipsa om säkerhetsdäck, dvs däck som vunnit flertalet däcktester. För oss spelar det ingen roll om du äger en Daewoo eller en Lamborghini! Det är din säkerhet som är det viktigaste, välj därför däck med hjärtat och inte plånboken. Känner du dig osäker så kan du ringa vår kunniga däcksupport. Du kan också besöka oss i Stockholm och Arlanda.
 

Passar era fälgar Daewoo?

Självklart, alla våra ABS fälgar passar Daewoo. Ring gärna vår kunniga kundsupport för tips och råd gällande din Daewoo. Vi levererar däck och fälg till Daewoo inom 24h från erlagd beställning.

Ett tips är att gå via startsidans funktion ”regnr sök”, på så sätt garanteras du 100% passform.
 

Fundera på vilken typ av körning däcken ska passa, och välj nedan.

fancybox