Börja med ditt registreringsnummer

Citroën - Vilka är dom? 

Det franska bilföretaget grundades år 1919 av ingenjören Andre Citroen. Märket har sedan dess gjort sig känd för att skapa annorlunda designer. Under 1970 talet fick företaget likvida problem och köptes därför upp av det Peugeot. För er som inte känner till Peugeot så är det också ett stort franskt företag.
För dig som gillar cittror så har vi dom bästa däcken till din Citroën . Att hitta nya däck till Citroën är inte svårt, sök bara på sidan med hjälp av funktionen ”regnr sök”. Resultatet du får fram efter att du skrivit in ditt registreringsnummer är rekommendationerna som däckexperterna rekommenderar. Har du valt att köpa via funktionen ”regnr sök” så garanterar vi dig 100% passform.
 

Olika modeller från Citroën 

Följande modeller är populära bland släktträdet: Citroen Berlingo, Citroen C1, Citroen C3, Citroen C3 Picasso, Citroen C4, Citroen C4 Picasso, Citroen C5, Citroen DS3. Tänk på att du måste ha samma tum storlek i både däck och fälg till din Citroën. 

 
Vilka fälgar kan jag ha till min Citroen C5?

Alla våra ABS fälgar passar din Citroën! Ring oss gärna för personlig support och vägledning, våra däckexperter finns på telefon 08 591 217 77 mellan 08:00 – 17:00
Lycka till nu med däck valet!

Citröen c5

Fundera på vilken typ av körning däcken ska passa, och välj nedan.

fancybox