Börja med ditt registreringsnummer

Boto däck går nu att beställa!

Boto däck gjorde entre på marknaden 2004 och nådde mycket snabbt internationella framgångar. Idag är det en av de riktigt stora asiatiska tillverkarna. Helt klart ett märke värt att hålla koll på om du inte redan har det.

Många av dagens stora däckföretag, inte minst de kinesiska, väljer att specialisera sig. Boto däck har istället valt att erbjuda ett brett utbud av däck för många olika fordonstyper. De har alltså inte bara prisvärda däck för personbilar utan däck för bland annat bussar och lastbilar. Vad du än behöver har du bra chans att hitta det i deras stora sortiment.

 

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är boto verkligen säkert?   Läs mer

BOTO DÄCK

Så här ser Boto däcken ut för personbilar

 

VAD DU BÖR VETA OM BOTO DÄCK

  • Företaget är känt för att testa sina däck extremt noga innan de släpps på marknaden. Kvalitetskraven är mycket högt satta. Däcken görs även för att hålla så länge som möjligt. Boto däck vet att det är så man får återkommande kunder och gör bra affärer i långa loppet.
  • De är kända för sin WH-serie för personbilar. Det är däck som ger bra grepp i kurvor. Däcken har ett asymmetriskt mönster som motverkar vattenplaning och slits jämnt. Att de slits jämnt ökar hållbarheten!
  • Du hittar även däck från detta märke med lite rejälare mönster som passar vid körning offroad. De har även däck som är ett utmärkt val i vårt nordiska klimat.

BRA VAL OM DU VILL HA DÄCK SOM ÄR BILLIGA ATT ÄGA

Som alltid när det gäller förhållandevis nya och framgångsrika märken från Kina är det enorma investeringar bakom Boto däck. Däcken håller en mycket hög nivå. Detta trots att tillverkningen inte vilar på lika långa traditioner som många stora europeiska och amerikanska märken. Boto däck är framförallt känt för att göra däck som behåller sin höga prestanda riktigt länge.

fancybox