Börja med ditt registreringsnummer

Däck till BMW

En tysk bil som äger Rolls-Royce och MINI, företaget är involverade i formel 1 och all annan typ av känd motorsport. Konkurrenter till detta märke är Mercedes, Audi, Lexus och Jaguar. Vad har alla dessa märken ihop?
Alla dessa märken skapar riktigt snygga och heta bilar med bra däck från grunden. Börjar dina BMW däck dö ut så vet du att du kan köpa däck till din BMW hos oss på ABS Wheels, vi levererar däcken inom 24h.

Vad ska man ha för däck till en BMW?
Du bör köpa kvalitetsdäck, du kan självklart köra med kina däck men det är ingenting vi rekommenderar till en så pass fin bil. Vi brukar också rekommendera dig att köpa 17 tums däck och uppåt.

 

Mer om BMW.

Företaget grundades den 7 mars år 1916 och har sedan dess tillverkat kvalitetsbilar. BMW har idag en hög status och bra pris, nackdelen är den starka konkurrensen dom har med Audi och Mercedes. Det ironiska i det hela är att alla dessa aktörer kan köra med samma däck helt utan problem. Det var först under 1970-talet som bilarna blev allt mer förekommande på svenska vägar. Idag står BMW ungefär för sex procent av nybilsförsäljningen i Sverige.

Vilka fälgar ska jag ha till min BMW?

Alla våra fälgar passar din BMW oavsett modell! Vi brukar rekommendera fälgen ABS355 som är en av marknadens mest konkava fälgar.

 

Vilka däck vill du köpa? välj nedan

Vill du se en bild på en bmw som vi monterat hjul på? Läs mer
Däck till bmw
 
fancybox