Börja med ditt registreringsnummer

Barkley däck tillhör ett av asiens största däckbolag

Barkley däck distribueras via deras partner Heuver Tyrewholesale som finns i Tyskland, frankrike och rumänien. Det är ett relativt nytt varumärke som växt på rekordtid tack vare deras höga ambitioner och arbetssätt gentemot sina kunder. 

Barkley är en av de fem främsta däcktillverkarna i Asien. Varumärket grundades först i den kinesiska provinsen Shandong under mitten av 1970-talet. Barkley-däck distribueras via partnern Heuver Tyrewholesale som finns lokaliserade i Tyskland, Frankrike och Rumänien.
Barkley är ett relativt ung märke som har vuxit på rekordtid tack vare deras höga ambitioner och arbetssätt gentemot sina kunder. Deras främsta framgångar har skett sedan de lanserade företaget i Europa. De har ett stort fokus på kundnöjdhet och att tillverka däck med hög kvalité.'

Årsproduktionen uppgår till cirka 40 miljoner däck
Barkley garanterar däck i högsta kvalité för många olika typer av fordon, med flertalet modeller och storlekar. Alla däck från Barkley erbjuder hög dragkraft, stabilitet, bra slitstyrka och ett innovativt däckmönster med utmärkta självrensande egenskaper.
Barkleys däck optimeras alltid ytterligare med hjälp av tekniken från europeiska specialister. Förutom jordbruks- och OTR-däck tillverkar företaget också lastbils- och personbilsdäck (30 miljoner). Alla däck tillverkas med högteknologiska maskiner (ISO9001) och följer därför alla viktiga europeiska kvalitetsstandarder som krävs. Årsproduktionen hos Barkley uppgår till cirka 40 miljoner däck.

Barkley kan leverera däck i högsta standard till ett attraktivt pris. Du kan räkna med att bra pris/kvalité-förhållande när du väljer däck från just Barkley. Du får dessutom däck som är slittåliga och väldigt säkra att använda – med dessa däck kan du fortsätta åka längst vägarna under en lång tid framöver.
 

Sök däck här

245/30R20 90Y Barkley Talent UHP XL

245/30R20 90Y Barkley Talent UHP XL
C B 72
Omgående leverans
Endast 2 går att beställa

590 kr
Köp nu
ABS Däck i lager
fancybox