Börja med ditt registreringsnummer

Aurora däck till personbilar

Aurora däck är tillverkade av Hankook sedan1990 och kan ses som ett prisvärt alternativ när det kommer till däck. Hankook grundades 1941 och har sedan dess utvecklats till att bli Sydkoreas största däcktillverkare. Med Aurora däck tar de sig in på den så kallade lågprismarknaden. Dock är däck av märket Aurora mycket pålitliga trots att de ligger i den lägre prisklassen. Aurora däck finns som både vinterdäck, dubbade däck, sommardäck och friktionsdäck.Aurora däck När det gäller Aurora däck så finns det ett brett sortiment för dig som vill ha ett däck med bra kvalitet så väl som ett bra pris på dina däck. Kännetecknande för däck av märket Aurora är att det finns modeller som passar de alla flesta fordon och märken på bilar så väl som att det finns Aurora däck för alla årstider. Är du på jakt efter nya däck till din bil så är Aurora däck ett mycket bra val. Eftersom det är Hankook som står bakom dessa däck så kan du känna dig trygg i ditt val. Oavsett om du väljer att köpa sommardäck, vinterdäck eller däck som du kan har året runt så är det viktigt att du väljer rätt storlek.
Du kan kontrollera de däck som redan sitter på din bil nu för att få reda på vad du ska ha. Du kan även fråga oss som din däckhandlare. När det gäller Aurora sommardäck så har dessa ett bra grepp på vägbanan oavsett om den är torr eller våt. Med liknande egenskaper som övriga däck från Hankook så är det ett prisvärt alternativ att köpa sommardäck av detta märke. Vinterdäck, dubbade eller odubbade av märket Aurora klarar av de flesta vinterförhållanden som vi har. Kör du på vägar som är isiga är det en fördel att välja dubbdäck

Välj typ av däck nedan:

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox