Börja med ditt registreringsnummer

Altura däck har sin slogan "evigt tuff"

Altura är ett populärt däckmärke skapat av CEAT Limited som är indiens ledande däcktillverkare. Över 15% av världens människor sägs bo i Indien, om Altura däck levererar till en bråkdel av dessa så kan vi snabbt räkna ut att dom levererar tiotals miljoner däck varje år. Altura omsätter i skrivandes stund över 3 miljarder dollar! Altura har över 6000 anställda som varje dag jobbar med att skapa och tillhandahålla kvalitativa däck till företag och privatpersoner världen över.
Teknologin
Altura har ett stort engagemang för forskningen och utvecklingen av sina däck för att hela tiden ligga i teknisk framkant. CEAT som tillverkar Altura däck är ISO certifierade sedan 1994 vilket betyder att dom jobbar mot marknadens strängaste certifieringar.I Indien är CEAT den största leverantören till OEM särskilt i SUV, LCV, Lastbil och Traktor segmentet.
Fortfarande osäker på om du ska köpa Altura däck? Du behöver inte vara det, CEAT levererar till hela världen! Något du inte visste:
Altura säljer många däck i Sverige, många grossister väljer att hämta in Altura på grund av priset. Du som är ute efter den där plånboksvänliga däcket kan med gott samvete köpa Altura. Vill du istället ha däck i premiumsegmentet så bör du kika på Continental, Goodyear, Nokian, Michelin och Hankook.
Välj vilka Altura däck du vill köpa nedan:
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox