Börja med ditt registreringsnummer

Hitta billigaste Aeolus däcken här

Med hundra års erfarenhet och kunskap inom däckindustrin blir Aeolus däck en pålitlig däckproducent. Aeolus undersöker marknaden ständigt för att öka kvalitén på sina däck. Förutom en bred erfarenhet och hängivenhet så har Aeolus ett gott rykte med goda meriter bakom sig. Kundservicen är på högsta globala nivå.
Deras däck beskrivs som ”utmärkta greppegenskaper som ger dig en bekvämare körning”
 

Aeolus olika modeller

Det många inte känner till är deras populära modell AH02 som har ett symmetriskt däckmönster vars slitbanemönster skapats speciellt för att hantera våta och torra vägegenskaper. Ett bekvämt däck för en lång peng! Många utav deras modeller har schyssta mönster och passar perfekt för dig med medelmåttiga krav. Oavsett om du väljer sommardäck eller dubbdäck så har Aeolus alla däck för dig, senast gjorde Aeolus tires ett däcktest uppe i Ivalo (finland) där det konstaterade att vinterdäcken gav bra grepp och styrningsförmåga.
Många frågar oss ”vart finns dom”; Aeolus huvudkontor ligger i Australien! Vi har dock dessa i Sverige för omgående leverans och till bästa pris.
Vem köper Aeolus däck?
Alla som vill ha schyssta däck, tro oss när vi säger att Aeolus är ett riktigt bra däck, kolla bara på priset!  Det symmetriska mönstret man får för pengarna är värd varenda krona. Vill du istället ha däck i premiumsegmentet så bör du kika på Continental, Goodyear, Nokian, Michelin och Hankook.

Välj nedan vilka Aeolus däck du ska köpa

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox