Valla däck – Inte längre ÅF för ABS Wheels

Valla däck finns på Storgatan 39 i Valla och är en däck och fälg aktör med ett superbra rykte på marknaden. Går man in på deras hemsida kan man se deras sortiment på bra märken. Mycket är från världsledande varumärken.

ABS Wheels hade tidigare goda relationer med Valla däck. Samarbetet startades år 2014 när en av ägarna till Valla Däck ansökte via ett mail om att bli återförsäljare 2014-04-16. Innan dess hade man setts på en gång på Automässan i Göteborg. Vi stod ”väg i väg” med dom.

Sedan dess har Valla gjort många köp på ABS Wheels.

I år 2018 är dock deras ÅF konto upphävt.

Du som ABS kund:

Om du bor i Valla området och beställer hem ett par ABS fälgar så ser vi till att du har dom levererade inom 24h. Detta tack vare våra egna budbilar.

Syftet med inlägget är att meddela våra kunder att Valla däck inte längre är godkända återförsäljare för ABS Wheels produkter.

Samarbetet med Valla däck är avslutad.

Mer info: Valla däck AB startades år 1982

Affärsidén går ut på att sälja kvalitetsdäck till låga priser, en kärndel i verksamheter är att erbjuda låga priser och snabb service – kan det bli bättre? Företaget arbetar med personbilar, bussar, traktorer och motorcyklar.

Vill du kontakta valla däck har du kontaktuppgifterna här:

Öppettider: Vardag 07:00-17:00

Adress: Storgatan 39 640 23 VALLA

Tel: 0150-66 08 21 Fax: 0150- 66 02 72

Stor och bra verkstad

På deras verkstad har de även ny toppmodern utrustning för att ge bästa möjliga råd vid montering, balansering och skifte på bil.

 

 

ABS Wheels och Valla (Likheter)

Likt ABS Wheels har valla däck växt genom åren vad gäller lagerhållning och logistik, idag är båda företagen en betydande grossist för områdena Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. En fördel hos VallaDäck.se är att de har egna bilar och kan därför köra ut godset direkt till dig som företagare i HELA Sverige.

Du hittar alla kvalitetsmärken hos båda parter så som Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Gislaved, Nokian, BFGoodrich, Cooper, Avon, Semperit, Sportiva, Minerva, Barum & Sava. Fälgar från BBS, OZ, Advanti Racing, SVF, Image, Dezent, Enzo, Mak, Breyton, Nitro, König, Aez, Incubus, Dotz, LND, BM Racing och TSW.

En fördel hos ABS Wheels 

Vi har ABS fälgar (vårt egna varumärke) det hittar du inte hos dom 😉 . Vilka hjul åker du omkring med?

PS: Texten på bloggen uppdaterades 2018-10-18 efter meddelande från Valla däck. Med reservation för felskrivning.

Här är våra egna senaste nyheter:

Missa inte dagens deal på

Vi hoppas att blogginlägget gav dig bra information. Har du tips på förbättringar kan du kontakta johan@abswheels.se