V1 Wheels satsar på ett brett sortiment

V1 Wheels är ett tyskt märke som säljer fälgar och kompletta hjul. Priserna varierar ganska mycket beroende på vilken modell du väljer.

ABS Wheels

Du hittar fälgar för märken som VW, Audi, BMW, Mercedes, Porsche och Seat. Produktionen är med andra ord minst sagt bred och omfattar såväl premiumfälgar som ekonomiska alternativ. De erbjuder fälgar för olika körförhållanden och i en mängd olika stilar. Något för alla helt enkelt.

V1 Wheels har ett mycket gott anseende i branschen. De lanserar inga modeller som inte anses uppfylla högt ställda kvalitetskrav. Stora resurser ligger bakom varje ny lansering. Det är en trygghet för dig som konsument.

Vad du bör veta om V1 Wheels:

  • Vi på ABS Wheels rekommenderar det här märket till dig som letar efter rimligt prissatta kvalitetsfälgar. Inget allt för extremt i fråga om material och design men fälgar som ändå är tåliga, välgjorda och väldigt roliga att äga.
  • Söker du fälgar för skandinaviska förhållanden är ett tyskt märke som detta ett riktigt bra val. De gör fälgar för många bilar som är vanliga på våra vägar.
  • V1 Wheels har god kundsupport, en informativ hemsida och väldigt fina garantivillkor. Det är helt enkelt ett företag som månar om nöjda kunder och köptrygghet. Många som testat märket återvänder till V1 Wheels varje gång det är dags för nya fälgar.

V1 Wheels är ett lika roligt som förnuftigt val

V1 Wheels jobbar med stora volymer och det sänker priset lite jämfört med när du handlar från en mindre tillverkare. Vi anser att deras fälgar är tilltalande om vi ser till både pris och prestanda. Är du ute efter utpräglad “nybils look” är det smart att inte köpa de dyraste fälgarna på marknaden. Byt lite oftare istället! Det har du råd med om du väljer V1 Wheels.

Schysst video *på tyska.