Ruff fälgar från Status Wheels

Varumärket härstammar från de världsledande bolaget Status Wheels som gjort sig populära och kända världen över tack vare sina exklusiva stilar.

Likt namnet ”status” så är de flesta som köper fälgen bilägare till en riktigt fräck ”status” bil.  Ruff Racing är Status helt egna racingfälg som fått en lyxig och obestridlig design. Trots sin exceptionella och fantastiska design är Ruff fälgarna mycket robusta.

Modellerna kommer i 17 tum till 22 tum där det även finns i flertalet färger, något som gör Ruff unikt är läpparna som finns i reguljär och stage. Serien Big Brake är utformad för att hjälpa bromsoken på bilens bromssystem vilket gör att bland annat Mustang och Camaro ägare världen över köper Big brake serien.

Vilka modeller rekommenderar ni?

Vi rekommenderar gladeligen alla Ruff Racing modeller då vi själva ibland beställer hem dessa åt våra kunder. Ruff racing är populär bland ABS Wheels fälgar (gäller jeep kunderna)!

ruff fälgar

Vilka bilägare köper oftast Ruff?

Oftast är det bilägare med lite större bilar som väljer att införskaffa ruff hjul. Exempelvis så har vi själva aldrig märkt att någon bilägare med en sedan handlat Ruff hjul. Designen och utseendet på Ruff passar mer dom grövre märkena som; Grand Cheeroke, Jeep och Hummer. Som ni själva kan se på bilden ovan så är designen bakom ruff väldigt massiv och maffig vilket inte passar direkt till en Volvo V70. Vi kanske har fel? Kommentera gärna längst ner på sidan!

Passar fälgen min bil?

Börja med att gå in på vår startsida och knappa sedan i registreringsnumret. I annat fall ring oss eller besök oss på Turbingatan 13 i Märsta (Stockholm)

Kan man ha TPMS med Ruff serien eller någon annan fälg från Status Wheels?

Ja det kan du. Kontakta våra TPMS experter på 08 591 217 77

Sammanfattning om Ruff och Status Wheels.

Oavsett om du tänkt köpa Ruff serien eller Tuff serien så rekommenderar vi i princip alla märken från Status Wheels. Ett bra företag med ett gott rykte bland fälgentusiaster och amatörer världen över.

ruff racing nyhet 2017