Lassa däck ägs av Turkiets ledande däckbolag.

Lassa däck är ett däckmärke från Turkiet. Grunden till detta märke, lades redan 1974 och idag är detta Turkiets ledande och etablerade varumärke. Företaget grundades av Sabancı Group of Companies and partners. Lassa bytte namn till Brisa, 10 år efter att de startade sin produktion 1978. Det eftersom de gick samman och blev partners med Bridgestone Corporation,.

Varför välja Lassa däck?

FC Barcelona älskar Lassa enligt tillverkarens hemsida. Så här säger några av Barcas spelare…

Neymar Jr

Lassa ger överlägsen prestanda på snöiga och våt väglag tack vare den förbättrade simuleringstekniken.

Juan Carlos Navarro

Phenoma är konstruerad för sportbilar och sportiga förare. Ger utmärkt hantering på våta och torra väglag.

Ivan Rakitić

Slitbanemönstret kan rengöra sig själv och med sina breda axelkanaler hindrar den däcket från att samla lera.

Luis Suárez

Greenways har 25% längre livslängd jämfört med sina konkurrenter och du kan ta vägen säkert med det.

Nutida Lassa däck

Idag är Lassa Däck producerat med hjälp av Brisas senaste teknologi och deras forsknings- och utvecklingsstudier. Lassa växer hela tiden och de exporterar sin expertis inom däck till hela världen, främst i Europa. Det gör mycket för landets ekonomi. Lassa bidrar idag med Lassa däck till fler än 60 länder genom hundratals distributörer. Brisa har för övrigt en av världens största fabriker, på hela 361 000 m2.

lassa

Mer om Lassa Tyres framgångar

Lassa Tyres följer linjen med behovet på den inhemska så väl som den internationella marknaden. Det gör att de tillhandahåller produkter som godkänts av oberoende testinstitut, och vars kvalitet har certifierats med många utmärkelser. Lassa Däck har flera utmärkelser så som National Quality Award (1993) och European Quality Grand Prize (1996). Däcken produceras med ett koncept som innebär att de är säkra och uthålliga på bland annat Turkiets vägar.

De är även godkända av det tyska certifieringsinstitutet TÜV SÜD. Dessutom genomgår alla Lassa däck detaljerade säkerhetsprov innan de når konsumenterna. En av huvudegenskaperna som Lassa har och som gör dem till en av de ledande producenterna av däck är att de alltid har den perfekta servicen till kunderna. De kombinerar den allra bästa produkten med den bästa servicen. Lassa Däck innebär ett varumärke som är att lita på.

Lassa däck finns i flera modeller och varianter. Du hittar sommardäck och vinterdäck för personbil, men det finn säven däck för 4×4 bilar, lätta lastbilar, jordbruksmaskiner och off road. Gemensamt för bildäck från Lassa är att de har goda egenskaper, på alla typer av underlag.

Sök kostnadsfritt via registreringsnumret