Landsail LS 588 UHP – ett helgrymt bildäck!

Landsail LS 588 är ett bränslebesparande bildäck som tillverkas med robust gummiblandning. Generellt sett brukar man kalla däcket för LS588 & Landsail.

Väldigt få människor använder hela beteckningen men i det här inlägget kommer jag att göra det för att presentera däckets egenskaper på bästa möjliga sett. I skrivandes stund kan vi erbjuda dig mer än 20 olika Landsail LS 588 storlekar, är du på jakt efter ett landsail däck så är ABS Wheels rätt kontaktväg.

LS588 är däcket som skapats med bra gummiblandningar för att ge dig som bilförare en mjuk och lugn körning. Däcket har även tillverkats med assymmetriska mönster för att hjälpa dig mot vattenplaning.

Fördelar med Landsail LS 588 

Tystare gånglandsail ls 388

Spårvidden är optimerad och anpassad för att avge låga bullernivåer vid högre hastigheter.

Smidig hantering

Spåren är laterala och går längs däckets ovala former. Detta ger enligt Landsail större kontroll.

Bra mot våta väglag

Landsail LS 588 snålar inte med kvalité, däcket har ökade sajpningar och mönster.

Fördelar på torra väglag

Kontaktytan är optimerad för att ge större stabilitet och kontroll. Med hjälp av den datorstyrda designen går det även att minska ner rullmotståndet.

landsail ls 588

%

Leverans inom 24h

Landsail LS 588 däcktest och betyg

I norge valde man att testa däcket för första gången år 2015. Landsail LS 588 UHP fick super bra betyg och nådde hela 8,3 poäng. Enligt norrmännen är det här däcket ett bra val bland kina däcken. Landsail är det första billiga kina däcket som presterar bra hos NAF.

Poängskalan inleddes så här:landsail ls 588

8,3 poäng

Hastighet: W (270 km / t)

Belastningsindex: 94

Rotation: nej

Insida / utsida: ja

Tillverkningsdatum: Vecka 52, 2014

Gummi Hårdhet: 63 sha

Produktions Land: Kina

Vi rekommenderar dig att titta på andra bildäck

Har du kommit så här långt så beror det nog på att du sökt efter Landsail LS 588 och är en aning osäker? Om det stämmer in på dig så vill vi lugna dig genom att säga så här:  Landsail är ett bra däck för dig som är ute efter ett budgetdäck. Den är inte lika säker som Michelin och Goodyear. Prismässigt är den mycket billigare än Nokian och Pirelli. Ur en ekonomisk synvinkel är det här ett kanon däck!

landsail ls 588