Kumho kw22 – de bästa kumho valet

Kumho KW22 är ett dubbdäck som fungerar väl på våra nordiska vägar. Däcket har tack vare sina dubbar och gummiblandning ett bra grepp på både snö och is. Du får en säker och stabil vinterkörning med detta däck. Gummiblandningen är även utvecklat för att klara kylan, vilket gör att den håller sig mjuk.Kumho KW22

Unika konformade dubbar gör att du får bra väggrepp. Dessa är även placerade på sådant sätt att de klarar av extrema vägförhållanden. Dubbarna är självrenande och är därför effektiva under däckets livslängd. Vi har även mer information om företaget Kumho däck.

Däckets dubbar har en design som gör att de inte riskerar att ramla av eller nötas ner. Med detta däck kan du köra på alla typer av underlag och ändå ha ett bra grepp. Oavsett om det är blixthalka, snö eller väta. Mönstret på däcket innehar två kanaler som fungerar som en plog mot både vatten och slask. Du har därför alltid kontakt med vägen.

Varför välja Kumho KW22?

Kumho KW 22 I´zen är det utmärkta vinterdäcket för dig som ofta kör långa resor. KW22 har ett välförtjänt rykte som vi på ABS Wheels respekterar och står vid. Däcket har idealiska egenskaper som:

  • Utmärkta grepp och kurvtagningsegenskaper på isiga och snöiga vägar.
  • Kumho KW22 har 2 längsgående spårkanaler som maximerar kraften mot vattenplaning.
  • Just den har modellen har smalare sajpningar än vad föregående modell har. Sajpningarna förbättrar bromsgenskaperna.
  • Mönstret har små ”sågbladsformade” former som bidrar till säkrare körning.
  • Största pluset är att man kan hitta de här däcket i de allra vanligaste storlekarna.

På Tyska Autobid hamnade denna bland alla tungviktare som Michelin, Goodyear, Bridgestone och Pirelli.

Du kan alltid läsa mer om varumärket Kumho. Morgan från ABS Wheels berättar mer...

Morgan och Sadiq har gjort ett inlägg tillsammans med Johan där det förklarar mer om varför du som konsument bör välja kumho.