KAN MAN HITTA MIRZAM FÄLGAR & IXION?

Ja! Men inte i Sverige! Låt oss berätta varför;

Mirzam = ingen hemsida!

Ingen ÅF i Sverige

r

Ixion uppdaterades senast 2014?

  • Hur stor är sannolikheten att dom kommer tillbaka? 1% 1%
  • Säljer dom på blocket? 0% 0%
  • Hur stor del av 0 – 100 är replika hos Mirzam Wheels? 100% 100%

Kan man hitta Mirzam & ixion fälgar idag?

Svårt att hitta i Sverige 2019

Tekniskt sett kan man hitta allt om man bara har orken att söka. I Sverige är det ingen som kan erbjuda Ixion fälgar,  detta beror på att utbudet inte tilltalar det svenska folket. Ixion wheels tillverkar alldeles för färglada & fläshiga fälgar och det är just det som gör att företaget inte lyckats etablera sig i Sverige.

Du hittar dock replika versioner

Idag finns det många replica aktörer som saluför olika hjulpaket under namnet  ”ixion”, dessa aktörer har snott namnet från originalet. Självaste Mirzam är en ren replica fälg enligt vår utsago.

Vill du hitta äkta fälgar med namnet Ixion finns det gott om det hos Volvo och dessa är 100% original. Kostar dock en slant… Ett par 18 tummare kan kosta upp emot  20000 kr.

Mirzam Wheels är en aktör som aldrig lyckats ta sig in på den Svenska marknaden. Mirzam Wheels verkar inte ens längre äga en hemsida.

Varumärket var dock populärt en gång i tiden

Dom gjorde sig populära under 2013 – 2014 med sina plagierade modeller från Mercedes och Volvo.  Kan man hitta Mirzam och ixion på ABS Wheels? nej, det kan du inte.

Ixion Wheels som sålde ixion fälgarna i Sverige så sent som 2014 verkar gått i konkurs?.

Enligt deras Facebook sidor slängde dom senast upp en post 28 januari 2014. Idag är det 2019 och vi har fortfarande inte hittat spår av Mirzam eller Ixion.

Har du någon gång köpt fälgar från det här märket? Berätta gärna mer om det på kommentarsfältet nedan.

ixion fälgar

Så här ser Mirzam och Ixion fälgar ut

IX001 är en häftig modell med 10 ekrar och djup, finns även i helkrom. Max storleken är 17 tum. IX003 och IX004 kan jag inte ens beskriva, vad kan man säga om den fälgen? Personligen så tycker jag om modellen IX005.

Gällande Mirzam så har jag inga bilder att visa upp, företaget verkar med stor sannolikhet gått i konkurs eller försvunnit under jorden. Det finns inga kvarlevande bevis på att företaget ska vara aktivt.  Vi Sökte runt på nätet och fann bara den här bilden som jag retuscherat av copyright skäl. Än så länge finns Ixion 18 och Ixion 19.

Texten ovan ska inte förväxlas med Volvo Ixion!

mirzam fälgar

 

På ABS Wheels erbjuder vi mer än 200 olika varumärken

Vill du bli återförsäljare för ABS Wheels?

11 + 7 =