Hifly däck tillverkar miljoner!

Hifly däck är ett dotterbolag till en av Kinas största däcktillverkare, Shandong Henfenger Rubber & Plastic Company. Däcken de tillverkar är så kallade budgetdäck, och erbjuds alltså i en något billigare prisklass.

Hifly däck tillverkas bland annat för personbilar, lastbilar, bussar och fyrhjulsdrivna bilar. Företaget har en stor produktion. Varje år tillverkas det miljontals olika däck i någon av deras många fabriker. De senaste åren har märket blivit mer populärt och företaget expanderar både mot större och mindre marknader för att kunna möta efterfrågan. Hiflys egen forsknings- och utvecklingsavdelning arbetar vid sidan av produktionen kontinuerligt med att förbättra prestandan och kvaliteten på däcken.

 

Fördelar med Hifly Tires

  • Billiga däckhifly logo
  • Erkänd däcktillverkare
  • Däck för olika typer av fordon
  • Erbuder vinter-, sommar- och helårsdäck
  • Stort urval och lättillgänglig service

Företaget slog upp portarna år 1995 och är Kinas största däcktillverkare. Med sina över 6000 anställda kan de erbjuda något för alla årstider. Hifly däck finns i dagsläget att tillgå i de flesta vanliga dimensionerna och för de flesta biltyperna, samtidigt som deras arbetsteam jobbar för att ta fram nya däck hela tiden. Urvalet av däck som erbjuds är stort och de största återförsäljarna erbjuder dem i sitt sortiment, så de är vanligen lätta att få tag på inte minst online.

Bra eller dåliga till sommaren?

När det är dags att skaffa sig nya sommardäck finns det många faktorer att ta i beaktande innan man väljer vilka däck som skall sitta under bilen. Det första man behöver göra är att fundera på vilka egenskaper man önskar få av däcket. Väljer man att satsa på någon av budgetvarianterna är Hifly däck ett av märkena man bör titta lite närmre på. Tack vare att företaget har en så pass stor produktionsmängd lyckas de också hålla nere kostnaderna på sina däck. Hifly däck kan på det sättet ge dig vad du önskar och behöver till ett billigt pris.

 

Hyfly VS premium = Not that Good

Vill du ha Hifly däck på din bil behöver du vara förberedd på att ditt kommande däckbyte kan behöva ske snabbare än med dyrare premiumdäck. Det beror främst på att gummiblandningen i budgetdäck är lite annorlunda än i premiumdäck, och när vägarna är varma på somrarna innebär det en hög belastning på däcken.

Hur ofta däckbytena behöver ske är även beroende på hur de används, det ska också sägas att skillnaden från premiumdäck inte är enorm. Hifly däck ger dig mycket goda köregenskaper i relation till sitt låga inköpspris. Eftersom priset är så lågt gör det inte heller någon skillnad i det långa loppet att däcken slits något snabbare.

Vill du se hur däcktester görs? Gå in på däcktest sidan;

Däcktester och omdömen med hifly däck

Precis som alla andra däck som säljs i Europa är Hifly däck märkta med den obligatoriska klassificeringsmärkningen. Den innebär att alla däck märks med bullernivå, våtgrepp och rullmotstånd. Enligt märkningarna på Hiflys däck har de ofta lika bra och körsäkra egenskaper som premiumdäck. Inför ditt köp av nya däck rekommenderar vi att du alltid håller koll på vilka märkningar de har för att du skall få just de däck som passar dig och dina önskemål allra bäst.

I de största däcktesterna placerar sig Hifly däck som ett av de bästa valen av budgetdäck. En sak värd att nämna är att det har förekommit rapporter om att de efter en tids användning tappat sina egenskaper vid användning på vattentäckta vägar. Dock tappar även övriga budgetdäck den förmågan snabbare än premiumdäck och detta är inte av avgörande betydelse.

De flesta Bilister som testat är nöjda

Chaufförer som kört med Hiflys däck har vittnat om att de inte längre överväger andra budgetdäck än detta märke, för att de varit så nöjda med dem. Med andra ord: om man har bestämt sig för att satsa på budgetdäck är det lönt att se över Hiflys sortiment!