Haida däck tillverkas i Kina

Haida däck, tillverkas av Sichuan Haida Rubber Group Co Ltd. Sichuan är en provins i Kina och Haida Group är den enda storskaliga däcktillverkaren i detta område. De integrerar forskning med utveckling, drift samt produktion av bildäck för olika fordon och personbilar. Detta är även platsen för en stor demonstrationsbas för FoU och tillverkning av kommersiella radialdäck och radialdäck för personbilar.

Fler märken bakom samma tillverkare

Haida Group har flera olika märken av däck, så som Haida, Kailiwei, Collaborator, ”Tianf, Panda och flera andra märken. Deras produkter är indelade i tre olika kategorier. Det är helstål-kommersiella radialdäck, halvstål-radialdäck för personbil samt bias-kommersiella däck, som har mer än tusen sorters och specifikationer. Dessa omfattar byggmaskiner, stora personbilar, sedan, personbilar, ”vanliga modeller” samt andra modeller. Haida däck är ett märke som är berömt världen över och tillhör radialdäck för personbil.

Företaget innehar många vinster och certifikatHaida däck

Haida Group har ett tekniskt center på provinsnivå och dessutom vunnit titeln Sichuan högteknologiska företag. De har även alla certifikat som de bör, så som SO / TS16949 kvalitetssystem certifiering, ISO14001 miljöcertifiering, GBT28001 arbetshälsa och säkerhetscertifiering. Samt den nationella CCC obligatoriska certifieringen, US DOT-certifieringen, European ECE, den brasilianska INMETRO och de nigerianska SONCAP-certifieringarna. Ingen stor hemlighet? dock är det många som inte känner till alla dessa certifikat.

Varför ska man handla Haida däck?

Haida däck är högpresterande, med ett brett motstånd och lågt rullmotstånd. De har vunnit sex olika priser i Sechuan samt att de har 52 olika patent. Med ett Haida däck får du ett stabilt däck med hög prestanda, till ett lägre pris. Du kan välja mellan sommardäck och dubbdäck och till olika fordon så som personbil, större modeller av bilar, SUV, off-road, lastbilar och mycket mer.

Haida däck har alla gemensamt att de ger dig en bra körupplevelse så väl som körförmåga och en bra säkerhet. De fungerar mycket bra på våra nordiska väglag. Så vill du ha ett däck att lita på, som är av hög kvalitet men inte kostar allt för mycket att köpa så är det däck från Haida som du ska satsa på.

Ps; Bra beskrivning som visar bolaget.

Ps; Vad påminner låten om?

Vill du gå tillbaka till vår E-handel?