Goodride däck har sålts i över 50 år!

Goodride startade upp sin verksamhet år 1958, sedan start har bolaget sålt över 1 miljon bildäck. Företaget går under namnet Zhongce Rubber Group Ltd och saluför sina Goodride däck till mer än 10.000 företag.

Om du undrar vilket bolag som är nummer 1 inom däcktillverkning i Kina, så är det Goodride. Det drar in hela 3,4 miljarder dollar per år! På den internationella  fronten rankas Goodride däck som nr 10 av 75 globala däcktillverkare.

Bakom varje Goodride däck ligger flera års forskning,  med hjälp av koreanska och japanska experter testar man varje däck i olika testanläggningar. Man har exempelvis en bullerprovningslab i Kina och ett C-Testsystem.

Miljontals dollar investeras årligen på förbättringar, man har sedan 2012 rankats som topp tio inom den globala däcktillverkningen. Här listas bland annat stora företag som Michelin, Goodyear och Continental.

goodride däck

Goodride däck (senaste modellerna för 2020)

Mer om Goodride däck och företaget

Tack vare sin goda vilja med att producera kvalitetsdäck så har Goodride däcken bibehållit sin fina kvalitetsmärkning. Bland deras populära kunder finns ”Svenska” Volvo. Samtliga Goodride däck inspekteras med hjälp av röntgen, balansering och gummikontroll.

goodride logotyp

Bland deras däck så ser man 10 favoriter hos ABS Wheels

Goodride har support i världsklass. Deras profesionella guider ger oss som däckhandlare nyttig och bra information att förmedla vidare till dig. Tack vare deras support och hjälp kan vi nu presentera ABS Wheels topp 10 favoriter – obs att listan nedan endast gäller för personbilar.

CR960A

CR960A är goodride däcket för dig som söker ett däck med lågt rullmotstånd och samtidigt en lång livslängd. Det här däcket har en resistent slitbana som tål mycket stryck och främjar därför bränsleekonomin. Däcket CR960A kommer med dubbla stålband vilket har visat sig göra däcket mer robust

ST100

ST100 är ett bildäck som skapats med dubbla stålband likt föregångaren CR960A. Mycket lång livslängd utlovas på modellen st100.

RP19

RP19 är en variant som skapats av Goodride för dig som verkligen söker det där ”extrema däcket” Enligt Goodrides huvudkontor ska det här däcket ha 25% längre livslängd än alla andra däck.

STZC

STZC har dubbla stålband för ökad styrka. Maximal livslängd( optimerad med starkare slitbaneförslitning) Däcket sägs ge god bränslekeonomi enligt Däcktillverkaren Goodride.

SW606

SW606 har schyssta V-formade mönster som bevisligen visat sig ge bättre drag och bromskraft. Det här Goodride däcket är populärt bland suvar och större sedaner.

goodride

SW612

SW612 är ett året runt däck. Va är det sant undrar du. Ja visst säger vi. SW612 har anmärkningsvärt bra säkerhet vad gäller grepp och dragkraft på snöiga och våta underlag.Däcket har även lång livslängd M+S

SW601

SW601 har assymmetriska slitbanemönster för att ge förbättrad prestanda i hårda körförhållanden. Däcket har även konstruerats med specialanpassade sicksack sajpningar – vilket ska enligt Goodride ge ökad stabilitet. Dom prefiriella spåren gör att snö, slask och vatten dräneras bort för att ge däcket maximal kontakt med vägen. M+S (vinterdäck)

SW608

SW608 är ett goodride däck med V-formade slitbana. Här har man inte slånat med dräneringsskårorna. SW608 har en optimerad riktning för att ge bästa möjliga kontakt med vägen.

SW618

SW618 är premiumdäcket hos Goodride. Duffrit vinterdäck så kallat friktionsdäck. Säljses av ABS Wheels till riktigt bra priser. Det här däcket kommer att presenteras år 2018.

SW602

SW602 är ett premiumval som fungerar på årets alla fyra säsonger. Utomordentligt häftiga däck som funkar bra på torra ochv åta ytor! Däcket har även en utökad slitbana samt Riktningsslitbanemönster .

RP09

RP09 har 25% längre livstid än de andra modellerna från Goodride. Det är är ett Goodride däck som tagits fram med bredare spårvidd, tjockare gummi och med stabila slitbanetonhöjdsblock.

H550A

H550A är ett vinterdäck ”friktion” som blivit ett populärt val. På kort tid har det här däcket gjort sig ett namn bland tysta däck.

Sveriges mest använda omvandlare - Testa Gratis!