Audi fälgar (nya bilder 2020)

Audi kom in i marknaden 1970 och har sedan dess alltid varit ute med avancerad teknik och prestanda. Dom var exempelvis tidigt ute med bränsleinsprutning, skivbromsar, kamaxel och många andra säkerhetsfunktioner. Bland deras egna hjul finns det många fina modeller. Trots deras stora utbud är det många Audi ägare som vänder sig till oss för snyggare fälgar.

Vad passar din bil?

”Om du har sett det på gatan, hittar du det hos oss”

I vårt centrala lager i Stockholm hittar du olika originalfälgar från Audi dock begagnade! Vi har tyvärr inga NYA Audi fälgar att erbjuda dig men vi har över 200 olika eftermarknadshjul. *Vi säljer endast eftermarknad* 

På senare tid har Audi blivit riktigt stora och gjort sig populära bland respekterade premium märken som RS4, RS5, RS6 och R8. Enligt en undersökning på Autobahn lade man märke till att alla fordon som körde över 120 kilometer i timmen var Audin. Tänk på det nästa gång du åker till Tyskland – Andie Lahdo ABS Wheels VD.

Audi har alltid trott att makt är ingenting utan kontroll, och deras fordon lever upp till de uttalandet. På ABS Wheels erbjuder vi bara hjul, konstruerade, testade och tillverkade med de mest avancerade nivåer av teknik. Oavsett om du föredrar hjul med tunna turbinblad eller tjocka monoblock, konkava fälgar så har vi vad du behöver.

Vi har lagt upp bilder på följande Audi modeller:

tänk

  • Audi A4
  • Audi A5 samt s
  • Audi A3 samt s
  • Audi A6 samt S modellerna
  • Audi A7

Hjälp oss att hjälpa dig!

Hur som helst så har vi samlat upp en del bilder från våra kundbilar som köpt fälgar till sin Audi. Vi uppmanar gärna fler att skicka in bilder till johan@abswheels.se, som tack får du en ABS klocka till ett värde av 299kronor, inte mycket men det är en fin klocka!

Nöjda kunder som skickat in bilder

Konkava fälgar Audi A4

Ej att förväxla med Vossen. Denna fälg kommer från Imaz.

Audi A7 fälgar

Gillar du fälgar med många ekrar? kolla in den här fräcka modellen som passar alla Audi!

Audi avant fälgar
Audi Q5 passar bra med Gråa ABS355. Denna kund köpte sina däck med ganska så hög profil vilket gör att man inte ser så mycket utav fälgen.
audi q5 fälgar

Vit Audi A4 med passande gråa fälgar från ABS Wheels.
audi a4 fälgar 18tum

Vår ärofyllda modell ABS333

Audi a4 fälgar
AUDI A5 MED ABS355 FÄLGAR.

Vita och konkava fälgar till audi

Otroligt fin bil, det är en Audi A5 från 2014 skulle jag tro, har dock inte den korrekta informationen på just den här bilen. Modellen på fälgarna är ABS355 ”en av dom mest konkava fälgarna på marknaden” Modellen har en schysst passform på audi bilar generellt och som ni ser på bilden ovan så är djupet på fälgen väldigt bred.


AUDI A4 MED ABS355 FÄLGAR

Konkava Audi fälgar

Här får vi en svart Audi A4 med ABS modellen 355 (den mörkare varianten), schysst passform? Absolut! För dig som har en svart audi och vill gå från 80 talist till år 2016 köp dessa fälgar! ABS355 fälgen passar alla audi modeller. Besök gärna vår fälgprovare där kan du ladda upp din Audi online och välja passande fälgar.


AUDI A4, lite äldre modell ”cab”

Svart audi med snygga fälgar

Här har vi en snygg men lite äldre Audi och då passar självklart ett par fräckare fälgar som ABS362. ABS362 är en av våra sportigare och mer kaxigare modeller, fälgen är ganska djup och har ett väldigt aggresivt utseende, oftast brukar lite tuffare grabbar ha sånna 🙂


AUDI A4 2.0 QUATTRO från 2006
fälgar till audi blå

Blå Audi A4 med ABS370 fälgar.


EN SVART AUDI A5 MED TONADE RUTOR

fälgar till svart audi A5

5 ekrad design och snygg fälg gjord för både sommar och vinterbruk, fälgen är gjuten i aluminium! Denna fälg är en av våra mest sålda fälgmodeller genom tiderna.


AUDI A4 ”SVART” MED ABS355 FÄLGAR

Svart AUDI med mörkare fälgar

Sitter otroligt bra och passar verkligen bilen!


AUDI S6 ”High king performance car” 

Röd audi S6 med abs fälgar

Så himla snygg, fronten och baken på bilen skiljer sig markant från andra audi modeller. Självklart så passar våra fälgar även denna otroligt snygga modell!


AUDI A3 med passande fälgar

Blå audi A3 med snygga fälgar

Bilden togs utanför vår lokal, vi har tyvärr inte kvar före bilden men den vill ni säker endå inte se 🙂 denna modell heter ABS370.


Vit AUDI TT med passande sportfälgar

Fina fälgar till en audi TT

Modellen är ABS370 (mörk)


En av mina personliga favoriter, ABS368an!

vit audi tt med fälgar från abswheels.se

Otroligt snygga fälgar som sitter på denna audi!

Vi hoppas att dessa bilder gav er lite inspiration inför valet av fälgar till din älskade vän ”audin” Hitta hela vårt fälgsortiment här och glöm inte att söka med regnr, på så sätt vet du exakt vilka fälgar som passar just din bil! Vill du se hur dessa fälgar sitter på en Saab,Volvo eller volkswagen? besök då följande guider:

Avslutningsbilder, för fler bilder besök vår kollektion av fälgar på google+1 https://plus.google.com/collection/Iyzg3

audi a4 allround fälgar

Audi gråa fälgar

Audi a7 fälgar

Populäraste audi fälgen

Audi A4 sline fälgar

Audi s4 fälgar

Audi cab fälgar

Stylad audi fälgar

Svarta fälgar Audi

20 tums svarta fälgar på blå Audi

19 tums audi fälgar

Audi A5 fälgar

Röd audi fälgar

Silver audi med 18 tums fälgar

Grå audi med Mattsvarta fälgar

Lite audi fälgar (album) med Zito, Vossen, Vertini mm

audi s7

audi rs6

audi rs5

audi a6 edition

audi a5

audi a4 kombi

audi a4 b8

a4 avant s

audi a6 vertini audi konkav ekrar röd audi Audi A5 Quattro

Skicka gärna in fler bilder på audi fälgar. Vi tar tacksamt emot fler – är du ABS Wheels kund ger vi dig som tack en biobiljett!