DUB Wheels är äkta ”Pimp My Ride” stuk 😎

DUB Wheels är en fälgtillverkare med bas i södra Kalifornien i USA. Det är MHT Luxury Wheels som idag står bakom detta kultmärke.

Deras viktigaste målgrupp är bilentusiaster som söker speciella fälgar till speciella bilar. Det är helt enkelt fälgar för dig som vill göra ett bestående intryck, kosta vad det kosta vill. Många utställningsbilar och påkostade ögonstenar har utrustats med fälgar från detta märke. I över tjugo år nu.

DUB Wheels jobbar med fälgar för personbilar, lastbilar och SUV:ar. Räkna med att en uppsättning fälgar från detta märke kan kosta runt 2 000 dollar. Då får du också en stil som inte liknar något annat.

De har även lite billigare modeller men vad du än väljer från DUB Wheels så handlar det om premium! Fälgar som väcker ha-begär, helt enkelt.

Vad du bör veta om DUB fälgar

  • Märket är känt för att deras fälgar ofta sitter på extrema konceptbilar som kanske har mycket större framdäck än bakdäck. De kan vara viktiga för dig som vill uppnå något särskilt med din ögonsten. Det handlar dock inte bara om det visuella utan fälgarna är väldigt välgjorda och ger bra prestanda.
  • Märket är inte bara känt bland bilentusiaster, utan är så nära ett popkulturellt fenomen som ett fälgmärke kan bli! Kanske för att de signalerar stil och egensinne så det ryker om det!

Bara för dig med personlighet

Har du en bil som platsar i en dyr Hip Hop video? Då ska du givetvis ha fälgar från DUB Wheels! De gör också serier som bygger på veteranbilsestetik. Många som gillar speciella stilar hittar med andra ord rätt fälgar hos DUB Wheels.

Det är ett märke som verkligen utstrålar pondus och personlighet. Det är fälgar som inte försöker vara coola, de är det helt naturligt!

dub wheels

Kanske inte så ”svenskt” utseende? Påminner i alla fall lite om gangster stilen från Amerikanska förortsfilmer.