Har du råd med ett par Giovanna?

Giovanna Wheels skapades år 1997 och satte ribban högt för fälg industrin. Giovanna har lyckats omdefiniera vanliga eftermarknadsfälgar till lyx hjul. Företaget, likt många andra värdesätter sin tid och arbete vilket gör att varje fälgdesign tar flera veckor att ta fram. Alla deras hjul skapas av experter som varje år mäter världens trender. En Giovanna fälg beskrivs oftast som ”estetisk perfekt och tilltalande”

Något unikt med Giovanna är att det verkligen ligger i framkant vad gäller innovativa eftermarknadsfälgar.

Senaste nytt om Giovanna:

*Nyligen installerade man in ett par 22tums Koko Kuture till en Porsche 911 på Lemans. (För dig som inte känner till Lemans, så är det en av världens största motor tävlingar som varje år hålls i Frankrike)

Vilken målgrupp skaffar sig hjul från Giovanna?

Yngre medelåldersmän med stor plånbok, oftast bilägare med supersportbilar som; Ferrari, Range Rover, Lamborghini, Maserati, Bentley och Cadillac.

Kan man införskaffa det här märket i Sverige?

Vill du beställa något av följande modeller; Gianelle, Koko Kuture, Koko Solid, GFG Forged och Giovanna så kan vi special beställa dessa åt dig. För mer information om Giovanna Sverige kontakta Johan(a)abswheels.se

Lär dig allt om Giovanna hjul!

Giovanna fälgar

Giovanna Bogota är fälgen som skapats med flera bredder och i olika diametrar. Finns i 20 tum, 22 tum, 24tum och 26 tum. Du kan beställa in dessa via ABS Wheels.

Giovanna Kilis är deras svarta fälg som skapats med 14 fantastiska ekrar. Ekrarna har en tendens att se djupare ut tack vare gjutningsteknologin hos Giovannas fälgar. Denna modell har skapats i 20 tum och 22 tum. Färgen Beskrivs oftast som ”svart finish”

Giovanna Dramuno är en konkav modell som skapats med SUV design och steg läppar. Hjulen är breda och integrerade med inåtgående ben. Finns i 24 tum och 26 tum. (passar bäst till SUVs)

Giovanna Austin är en klassisk fem ekers fälg med splitfälgar. Kanterna har coola inredningar med en häftig insläpad design. Passar enligt ägaren bäst till ”typiska Europeiska bilar”

Bakom Giovanna Wheels finns även dessa fälgmodeller:

GFG Forged fälgar

GFG forged serien har ett femtiotal olika modeller, samtliga modeller finns i Svart, silver och grått. Dessa fälgar har alla något gemensamt och det är den konkava strukturen. Alla GFG Forged hjul har en konkav design där den inre cylindern delar sig med den yttre. Vill du beställa ett par fälgar från GFG forged så bör du kontakta Johan(a)abswheels.se, priserna är riktigt höga!!!

Koko solid fälgar

Koko Solid serien har alla något gemensamt och det är ”black machined finish färgen” som är speciell svart färg som påminner en aning om vanliga mattsvarta fälgar. Alla Koko Solid fälgar är faktiskt ”koko”, (på riktigt) med tanke på den extraordinära  och extremt konstiga design?! Under mina 20 år i branschen har ingen jag känner köpt en Koko Solid modell.

Koko kuture fälgar

Koko Kuture har däremot en lugnare design som faktiskt påminner om vår ABS355.

Gianelle fälgar

Gianelles modeller är riktigt snygga! en av de bättre skapelserna från Giovanna. Modellerna här passar dom allra flesta bilarna och finns i 5 – 17 ekrar. Här hittar du också svarta, vita, glansiga och gråa fälgar.

Oavsett om du väljer Giovanna eller ABS Wheels så har vi alla fälgar för dig!