Austone däck får hjälp av två branschens giganter💪

Austone däck grundades 1999 i Australien. Idag bygger framgångarna på samarbeten mellan det amerikanska företaget Cooper Tire och kinesiska Chengshan Group. 

Det är alltså två av branschens giganter som bidrar till Austones framgång. Framgångarna har inte låtit vänta på sig utan Austone däck har blivit en stor framgång även utanför sin hemmamarknad. 

Miljontals däck säljs årligen

Däcken säljs redan i över 100 länder. Austone gummin görs för både personbilar, lastbilar och andra kommersiella fordon.

austone däck

Bra att veta om Austone Tyres

Cooper är en däcktillverkare som länge varit bland de ledande företagen inom forskning och utveckling av bildäck. Chengshan Group har tillgång till toppmoderna anläggningar. De sitter även inne med stor kompetens när det handlar om att producera däck på ett kostnadseffektivt sätt. Detta innebär att Austone gummin kan säljas till priser som är mycket bra i förhållande till vad de levererar.

Austone däck görs för flera olika marknader och testas alltid för att leva upp till de krav som gäller i länderna där däcken säljs. Det innebär att du kan vara helt trygg i att de däck du kan köpa här klarar skandinaviskt väglag.

För vem passar Austone?

Om det inte är viktigt för dig att köra med ett typiskt premiummärke är Austone däck ett bra val. Däcken bygger på samma innovationer och kunnande som Cooper. Alltså ett mycket högt ansett namn i däckbranschen. Det faktum att många åkerier väljer deras däck är ett tecken på att de är mycket prisvärda.

Vissa däckköpare är ute efter däck med en särskild egenskap som verkligen sticker ut. Hör du till den gruppen kan det vara bra att leta efter en däckserie med fokus på just det, från en känd tillverkare. Om du är som de flesta och vill ha däck med bra allround-egenskaper är Austone ett utmärkt val, vi rekommenderar dem (obs, gäller alltså om du är ute efter något billigt!)