Asanti Wheels när du är ute efter det bästa

Asanti Wheels har som målsättning att nå nivåer som inget annat märke kan komma i närheten av. Men det finns ett par tillverkare som spelar i samma liga som dem, när vi är inne på kompromisslös lyx.

Då handlar det ofta om företag som är väldigt specialiserade och jobbar med mycket små serier. Asanti  har istället satsat på att erbjuda ett mycket stort antal serier. De har fälgar som är utom räckhåll för de flesta men även fälgar med relativt modesta priser. Här finns helt enkelt något för alla som är beredda att investera i riktigt snygga fälgar.

Fälgar från Asanti kan vara både eleganta och extrema, beroende på vad du vill ha. Kvaliteten är mycket hög och handlar lika mycket om köregenskaper som om utseende. 

Vad du bör veta om Asanti Wheels

  • Asanti är kända för att ha gjort några av de mest extravaganta och dyraste fälgarna i historien. Tycker du att det låter som en bra idé med fälgar med strutsläder och diamanter? Då är Asanti Wheels kanske det enda företaget i världen som kan hjälpa dig. Det krävs naturligtvis en bil utöver det vanliga för att bära upp sådana fälgar.
  • Företaget gör fälgar för många olika fordonstyper och erbjuder stor valfrihet. När du hittat en fälg som passar har du stora möjligheter att få precis den finish som du önskar.

Lyx från Asanti Wheels behöver inte vara ouppnåelig

Om du har pengarna och värdesätter fantastiska fälgar ska du absolut kolla in det här märket! Asanti Wheels jobbar med fälgar som är absolut “high end”. Det betyder dock inte att de inte har fälgar som vanliga dödliga faktiskt kan kosta på sig. Du kan ge din bil ett enorm lyft genom att förse den med fälgar i världsklass.

Egna slutord

Det här är inget för dig som kör en vanlig bil under 200.000 kronors klassen. Hjulen kan kosta upp emot 100.000 kr, visste du det? Många känner inte till det, de flesta svenskar hittar till varumärket genom instagram bilderna. Ta gärna en titt på deras insta, helt galet snygga bilar…

Vilken serie är du intresserad av?

8 + 15 =